Sportime

Κύπελλο Ελλάδας: «Κλειδώνουν» την πρόκριση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Κύπελλο Ελλάδας: «Κλειδώνουν» την πρόκριση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, για την ανατροπή ο Παναθηναϊκός
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πέντε αναμετρήσεις έχει σήμερα (15/1) το πρόγραμμα για το κύπελλο Ελλάδας, που θα ξεκαθαρίζουν ποιες ομάδες θα βρεθούν στους «8» της διοργάνωσης.

Στα πρώτα παιχνίδια της ημέρας πραγματοποιούνται στις 15:00 η Λαμία θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα έχοντας κερδίσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ ο ΠΑΟΚθα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον ΟΦΗ, έχοντας... καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι νικώντας με 3-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Το κανάλι που θα δείτε το Ολυμπιακός – Καλαμάτα

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 17:15, ο Παναθηναϊκόςθα κοντραριστεί στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας ηττηθεί στην πρώτη αναμέτρηση με 1-0. Οι «πράσινοι» ψάχνουν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, ενώ από τη μεριά της η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να διατηρήσει το σκορ πρόκρισης που έχει.

Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος θα παίξει με τον Παναιτωλικό με τις δύο ομάδες να έχουν έρθει ισόπαλες 0-0 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Τέλος Ολυμπιακός έχοντας μετά από πολύ καιρό τον Κώστα Φορτούνη στην αποστολή, θα παίξει με την Καλαμάτα (19:30) στο «Καραϊσκάκης» σε έναν αγώνα τυπική διαδικασία αφού είχε κερδίσει με 2-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για το Κύπελλο Ελλάδας:

Λαμία - Τρίκαλα 15:00

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 15:00

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 17:15

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 17:15

Ολυμπιακός - Καλαμάτα 19:30

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα