Sportime

Με «Double» και «Πρόεδρε για σένα»

Τη λέξη «double» έγραφε η φανέλα που φόρεσαν μετά την λήξη του νικηφόρου τελικού του Κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ – Μήνυμα και για τον Ιβάν Σαββίδη.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Με «Double» και «Πρόεδρε για σένα»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τον δικό τους τρόπο να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του έκτου Κυπέλλου της ιστορίας τους βρήκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μετά το τελευταίο σφύριγμα του Φερνάντεθ Μπορμπαλάν και την νίκη τους εις βάρος της ΑΕΚ φόρεσαν ειδικά διαμορφωμένες εμφανίσεις οι οποίες στο πίσω μέρος τους έγραφαν την λέξη «Double», με σαφή υπαινιγμό για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, με αυτές της φανέλες οι οποίες στο μπροστινό μέρος είχαν φωτογραφία του Ιβάν Σαββίδη να σηκώνει το περσινό Κύπελλο και να γράφει «Πρόεδρε για σένα» κατευθύνθηκαν για την απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου.

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΟΚ Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα