Sportime

Λαμία: Eπιστροφές αλλά και ελλείψεις για Γρηγορίου!

Με αυτούς ταξιδεύει στα Γιάννινα η Λαμία. Ποιοι επιστρέφουν, ποιοι έμειναν εκτός αποστολής.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Λαμία: Eπιστροφές αλλά και ελλείψεις για Γρηγορίου!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με αυτούς ταξιδεύει στα Γιάννινα η Λαμία. Ποιοι επιστρέφουν, ποιοι έμειναν εκτός αποστολής.

Δεν το' χει να παίξει πλήρης η Λαμία επί ημερών του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της. Τα χαμόγελα από την επιστροφή Πίτι και Ταϊρον, μετριάστηκαν με τον νέο τραυματισμό του Αραμπούλι και το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ρόμανιτς.

Οι δύο τελευταίοι έμειναν και εκτός αποστολής ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (12/4-19.30) με τον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στο «Ζωσιμάδες» για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Στη Λαμία έμειναν και οι επίσης τραυματίες Γκαζαριάν και Μπα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας,Βύντρα, Σαραμαντάς, Τζέιμς,Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπιάρνασον, Μπεχαράνο, Ανχελ Μαρτίνεθ, Βλάχος, Πίτι, Ντέλετιτς, Καραμάνος, Βασιλακάκης.

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα