Sportime

Λαμία: Προπόνηση χωρίς προπονητή και επτά παίκτες

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Λαμία: Προπόνηση χωρίς προπονητή και επτά παίκτες
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μετά το ρεπό της Τετάρτης (7/10) η Λαμία επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά χωρίς... προπονητή! Μπορεί να μοιάζει δεδομένο ότι ο Μπάμπης Τεννές θα διαδεχτεί τον Γιώργο Πετράκη, αλλά ακόμη ανακοίνωση δεν υπάρχει. Ενδεχομένως αυτό να αφορά και τους συνεργάτες του έμπειρου τεχνικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ψάχνεται για εκείνους που θα στελεχώσουν το τιμ του.

Οι παίκτες, λοιπόν, προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Λάκη Παπανικολάου και του Γιώργου Αδάμ. Εκείνοι τους είχαν προπονήσει και την Τρίτη (6/10), όταν ο Πετράκης πήγε απλώς να χαιρετήσει. Ταυτόχρονα δεν λείπουν από τη Λαμία και οι απουσίες.

Ρόμανιτς και Αραμπούλι προπονήθηκαν ατομικά, ενώ εκτός έμειναν και οι Βύντρα, Μπεχαράνο, Σταμούλης και Γκούγκα. Επιπλέον, ο Χατζηστραβός έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.

Λύση συνεργασίας με Δημήτρη Φαράντο #lamiafc #lamia_season2020_21 #slgr #interwetten Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Δημήτρη Φαράντο. Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964® (@pas_lamia_1964_official) στις 7 Οκτ, 2020 στις 12:54 μμ PDT

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα