Sportime

Λαμία: Ροτέισον και επιστροφή Τζανετόπουλου ενόψει Ηλιούπολης

Ο Τζανετόπουλος βρίσκεται και πάλι σε αποστολή της Λαμίας.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Η Λαμία ανακοίνωσε αποστολή με απουσίες.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Λαμία θα αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη για το κύπελλο με αρκετές απουσίες, λόγω ροτέιστον. Στην αποστολή και πάλι το Τζανετόπουλος.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Λαμία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη, για τη 5η φάση, για το Κύπελλο Ελλάδας(27/10, 15:00). Ο Άνταμ Τζανετόπουλος βρίσκεται και πάλι στη διάθεσή του Μιχάλη Γρηγορίου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νούνιες λόγω τραυματισμού και οι Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Αραμπούλι, Καραμάνος για λόγους αποφόρτισης.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηογορίου:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Τιρόνε, Μαργαρίτης, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Μανούσος, Βλαχομήτρος, Ρό\ανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Τα σημερινά (26/10) αποτελέσματα για το κύπελλο:

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα 0-0 (5-4 πέν)

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (3-1 πέν.)

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0

https://youtu.be/G5-Ah-0bggI

Επίσης σε κατηγορίες: Κύπελλο Ελλάδας Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα