Sportime

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε το νέο της ρόλο στον 3ο κύκλο! (vid)

Σε ένα spoiler για τον 3ο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες προχώρησε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Θεοφανία Παπαθωμά, που αποκάλυψε το νέο της ρόλο.

Δανάη Τριανταφυλλίδου 2 λεπτά ανάγνωσης
Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε το νέο της ρόλο στον 3ο κύκλο! (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Άγριες Μέλισσες: Εν αναμονή του 3ου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες είναι το τηλεοπτικό κοινό, με τη νέα σεζόν να φέρνει τα ανατροπέςπου θα αλλάξουν μια για πάντα την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1.

Μια από τις μεγάλες αλλαγές θα είναι και ο ρόλος της Βιολέτας όπως αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμάσε δηλώσεις της στην κάμερα του Love it.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Επειδή η Βιολέτα έχει κλείσει έναν κύκλο και ανοίγει ένας νέος κύκλος γι’ αυτήν, αισθάνθηκα ότι αλλάζει μέσα έξω. Δηλαδή κάνει μια νέα αρχή και επιστρέφει στο καφενείο και βρίσκει όλη αυτή την κατάσταση, την πολύ δύσκολη και κάπως θα συμμετέχει σε αυτή», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά για το ρόλο της στο νέο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Η Θεοφανία Παπαθωμά συμπλήρωσε: «Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός. Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές νέες σειρές γιατί πρέπει πολλοί άνθρωποι να δουλεύουν και δείχνει και μια άνθηση όλο αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, οπότε μακάρι να γίνουν κι άλλες».

«Στον Γρηγόρη αρέσω όπως και να είμαι. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν μου αρέσει ο τίτλος s@x symbol, αν και μεγάλωσα πια. Δεν με φοβίζει ο χρόνος. Είναι κρίμα για τους άλλους ηθοποιούς να μην παίζονται τα σίριαλ. Αλλά το να βλέπεις κι έναν άνθρωπο που σου φέρνει άσχημες εικόνες στο μυαλό, δεν είναι ωραίο», πρόσθεσε επίσης η Θεοφανία Παπαθωμά.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα