MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Λύγισε πασίγνωστη πρωταγωνίστρια της σειράς – Ξέσπασε σε κλάματα

Λύγισε πασίγνωστη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Αντ1, Άγριες Μέλισσες!
Άγριες Μέλισσες: Λύγισε πασίγνωστη πρωταγωνίστρια της σειράς – Ξέσπασε σε κλάματα

Λύγισε πασίγνωστη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Αντ1, Άγριες Μέλισσες!

Άγριες Μέλισσες: Το τηλεοπτικό κοινό βρίσκεται εν αναμονή της νέας ανατρεπτικής σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Αντ1, Άγριες Μέλισσες.

Την ίδια στιγμή, η πρωταγωνίστρια της σειράς, Ελένη Καρακάση αποκάλυψε πως λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα όταν διάβασε το φινάλε του δεύτερου κύκλου!

Η γνωστή ηθοποιός που βρέθηκε στην εκπομπή του Star, Φωλιά των Κούκου και μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες και τους συνεργάτες της, με τους οποίους όπως χαρακτηριστικά είπε, δέθηκε μαζί τους.

«Όταν διάβασα τα τελευταία σενάρια στις Άγριες Μέλισσες ενθουσιάστηκα, συγκινήθηκα, στεναχωρήθηκα που έφυγαν δυο τόσο ωραίοι πρωταγωνιστές. Η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γάλλος», είπε η Ελένη Καρακάση. «Το τέλος τους το έμαθα διαβάζοντας τα σενάρια. Δεν ρωτάω ποτέ. Ούτε για τον δικό μου ρόλο ούτε για κάποιον άλλον» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Στεναχωρήθηκα γιατί είχαμε δεθεί πάρα πολύ, είναι εξαιρετικοί συνεργάτες αλλά ήταν τόσο δυνατά τα φινάλε τους και τόσο συγκινητικά… Όταν τα διάβαζα έκλαιγα! Όχι, όταν τα παίζαμε και κάναμε αυτές τις σκηνές. Η σκηνή στο χωριό, που φέρνουν νεκρούς την Κάτια και τον Γιώργο, ήταν σπαρακτική», ανέφερε η Ελένη Καρακάση.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η απίθανη ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη με τις πρωταγωνίστριες της σειράς!

Προνόμια εμβολιασμένων: Έτσι θα λειτουργούν εστίαση, χώροι ψυχαγωγίας και γήπεδα

Παναθηναϊκός: Σε καλό κλίμα η συνάντηση με Παπαπέτρου – Πρόταση με αυξημένες αποδοχές!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Το Moments επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – Το στοίχημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Το Moments επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – Το στοίχημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Ο ΑΝΤ1 επαναφέρει το Moments με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ποντάροντας σε ένα format που μπορεί να ξεχωρίσει, αλλά απαιτεί σωστό timing και καθαρή ταυτότητα.

Media
Media: Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής

Media
Media: Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Όταν μια σειρά έχει ήδη δοκιμαστεί, συζητηθεί και αγαπηθεί, η ελεύθερη τηλεόραση δεν ρισκάρει – επενδύει. Και ο Alpha, με το Ριφιφί, παίζει εκ του ασφαλούς.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Επεισόδιο με ένταση και μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό της Κυριακής στο Survivor. Τι θα γίνει με τον Gio…

Media
Media: Γιατί ο Alpha «βγάζει» τους Τρομερούς γονείς από την prime time

Γιατί ο Alpha «βγάζει» τους Τρομερούς γονείς από την prime time

Όταν μια σειρά φεύγει από την prime time, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ο Alpha μετακινεί τους Τρομερούς γονείς και δείχνει ποιους εμπιστεύεται στη μάχη της τηλεθέασης.

Media
Media: Γιατί ο ANT1 δεν μπορούσε να αποφύγει τις αλλαγές – Το πρόβλημα της τηλεθέασης και το restart

Γιατί ο ANT1 δεν μπορούσε να αποφύγει τις αλλαγές – Το πρόβλημα της τηλεθέασης και το restart

Οι αλλαγές στον ANT1 δεν είναι θέμα γούστου ή «φρεσκαρίσματος». Είναι αποτέλεσμα ανάγκης, καθώς ο σταθμός έχει μείνει πίσω στην τηλεθέαση σε σχέση με τον Alpha και το MEGA.

Media
Media: Η μάχη ξεκίνησε: Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ μπαίνουν στα βαθιά της prime time

Η μάχη ξεκίνησε: Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ μπαίνουν στα βαθιά της prime time

Τα δοκιμαστικά τελείωσαν και οι δικαιολογίες μαζί τους. Η prime time μπαίνει πλέον στην κανονική της μάχη, με Alpha, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ να ρίχνουν τα δυνατά τους χαρτιά και να μετράνε αντοχές.

Media
Media: Ο Παναθηναϊκός κράτησε ψηλά τον ΑΝΤ1 στο prime time

Ο Παναθηναϊκός κράτησε ψηλά τον ΑΝΤ1 στο prime time

Για ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό βάρος ο Παναθηναϊκός στάθηκε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς στην τηλεθέαση.

Media