Sportime

Άγριες Μέλισσες: Πέρασε 6 φορές απo οντισιόν για να του δώσουν τον ρόλο

Αποκάλυψη για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες έκανε ηθοποιός της σειράς.

Δανάη Τριανταφυλλίδου 1 λεπτά ανάγνωσης
Άγριες Μέλισσες: Πέρασε 6 φορές απo οντισιόν για να του δώσουν τον ρόλο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Οι Άγριες Μέλισσες σαφέστατα αποτελούν μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα κάθε ηθοποιού, που λαμβάνει μέρος στο casting.

Ο ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «7 Μέρες TV» αναφέρθηκε στον ρόλο του «Μπάμπη» στη γνωστή σειρά του ΑΝΤ1, που για δύο σεζόν σάρωνε τα πάντα αλλά φέτος ξεκίνησε με δυσκολίες τη μάχη στην τηλεθέαση.

Σε ερώτηση για το εάν οι Άγριες Μέλισσες άλλαξαν την καλλιτεχνική του πορεία ο ηθοποιός ήταν ξεκάθαρος. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια τόνισε πως αυτό είναι το κομβικό σημείο της ζωής του καλλιτεχνικά.

Όπως δήλωσε, αγαπούσε το θέατρο και δεν του είχε περάσει ποτέ από το μυαλό η τηλεόραση ή η αναγνωρισιμότητα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, δεν έβλεπε τηλεόραση, πήγαινε από τη δραματική σχολή στο θέατρο.

Κάποια στιγμή τον φώναξαν από τις «Άγριες Μέλισσες» για οντισιόν. Πέρασε από έξι οντισιόν, όπως αποκαλύπτει. «Δεν μου χαρίστηκε ο ρόλος του Μπάμπη», είπε, και τόνισε πως αυτή ήταν η ευκαιρία του, η μεγάλη του τύχη.

Πίστευε ότι η τηλεόραση δεν ήταν για εκείνον αλλά οι συντελεστές της σειράς τού έδειξαν τι διαμάντια γίνονται όταν έχεις καλό σενάριο, ταλαντούχο σκηνοθέτη και ένα εκπληκτικό καστ.

«Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν έχουν επιλεγεί όλοι μέσα από ακροάσεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο», συμπλήρωσε.

https://youtu.be/k1wpDzf9X1M

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα