Sportime

Αλ Τσαντίρι: Ο Λαζόπουλος δίκασε Μητσοτάκη και Άδωνι για τα Τέμπη - Συγκλόνισε η Μποφίλιου

Ο Λαζόπουλος δίκασε στο Αλ Τσαντίρι Μητσοτάκη και Άδωνι για τα Τέμπη

Δανάη Τριανταφυλλίδου 1 λεπτά ανάγνωσης
Αλ Τσαντίρι: Ο Λαζόπουλος δίκασε Μητσοτάκη και Άδωνι για τα Τέμπη - Συγκλόνισε η Μποφίλιου
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Καθηλωτικός ήταν για ακόμη μια φορά ο Λάκης Λαζόπουλος που μέσα από την εκπομπή του MEGA, Αλ Τσαντίρι Νιούζ, δίκασε Μητσοτάκη και Άδωνι για τα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής άσκησε σκληρή κριτική για την έρευνα για την τραγωδία των Τεμπών στέλνοντας μήνυμα στον Πρωθυπουργό της χώρας, τον οποία και χαρακτήρισε ως ασυγχώρητο.

Ακόμη, πρόσθεσε πως η κ. Μαρία Καρυστιανού με τον αγώνα τον οποίο κάνει θα έπρεπε να είναι αυτή που θα αναλάβει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Παράλληλα όμως, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην υποβάλλει την παραίτηση του όπως έπραξε ο Πρωθυπουργός της Σερβίας, γιατί πλέον είναι πολύ αργά!

Τέλος, ως καλεσμένη στην εκπομπή του Αλ Τσαντίρι βρέθηκε και η γνωστή και άκρως επιτυχημένη τραγουδίστρια, Νατάσα Μποφίλιου, η οποία και συγκλόνισε από την πλευρά της με τα όσα είπε για την υπόθεση της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα