Αλαφούζος και NOVA – Δεν είναι τωρινό και δεν προχωράει!
Πριν μήνες ψάχτηκε για την εξαγορά της NOVA ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά δεν προχώρησε.
Δυναμικά στο χώρο των αθλητικών media έχει μπει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημιούργησε τον ΣΠΟΡFM TV, έχει εξασφαλίσει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας και της GBL και έχει διάθεση να διεκδικήσει και τις κορυφαίες διοργανώσεις της UEFA (Champions, Europa, Conference League).
Προ ημερών δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει κάνει πρόταση εξαγοράς της συνδρομητικής NOVA και το επίπεδο των συζητήσεων να βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι η πρόταση που κατατέθηκε από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου ήταν ύψους 120 εκ. ευρώ!
Πράγματι, ο Αλαφούζος ψάχτηκε για την εξαγορά της NOVA, αλλά το ενδιαφέρον που έδειξε εμπράκτως, ήταν πριν από μερικούς μήνες και όχι τις προηγούμενες μέρες.
Και πρόταση κατατέθηκε από την πλευρά του, χωρίς να επιβεβαιώνονται τα νούμερα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ωστόσο αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, είναι ότι η εξαγορά της NOVA από τον Αλαφούζο, δεν προχωράει. Δεν είναι σε εξέλιξη πλέον ούτε συζητήσεις.
