Sportime

ΑΝΤ1: Έρχεται η μεγάλη πρεμιέρα για τις «Σπιλιάδες» – Τα εκατομμύρια πίσω από τη νέα σειρά

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι «Σπιλιάδες», η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, με σημαντικό καστ και υψηλό προϋπολογισμό. Η πρεμιέρα πλησιάζει, ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται.

Γεωργία Τσιαρλή 2 λεπτά ανάγνωσης
Έρχονται με φόρα οι Σπιλιάδες στον ΑΝΤ1
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις «Σπιλιάδες», τη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη δική της θέση στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική ζώνη της prime time.

Η παραγωγή βρίσκεται πλέον στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της, με την πρεμιέρα να τοποθετείται μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το κανάλι ποντάρει σε μια φιλόδοξη τηλεοπτική πρόταση, η οποία συνδυάζει δυνατή ιστορία, γνωστούς ηθοποιούς και σημαντική επένδυση.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Γιάννη Κουκουράκη, τη Ντένια Ψυλλιά και τη Γιολάντα Καλογεροπούλου, ενώ στο καστ συμμετέχουν επίσης ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, η Στεφανί Καπετανίδη και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαρίας Γεωργιάδου και μεταφέρει τους τηλεθεατές στη Σύρο του 1962, σε μια εποχή που προσφέρεται για δυνατές ανθρώπινες ιστορίες και έντονες κοινωνικές αντιθέσεις.

Σπιλιάδες: Η πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και η μεγάλη επένδυση

Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται μόνο στην υπόθεση και στους πρωταγωνιστές της νέας σειράς.

Οι «Σπιλιάδες» αποτελούν μια παραγωγή με ιδιαίτερα υψηλό προϋπολογισμό, που φτάνει συνολικά τα 4.622.000 ευρώ.

Από το ποσό αυτό, τα 3.697.000 ευρώ αφορούν επιλέξιμες δαπάνες, ενώ η παραγωγή έχει εξασφαλίσει και επιδότηση ύψους 1.479.000 ευρώ από το ΕΚΚΟΜΕΔ.

Τα οικονομικά μεγέθη αποτυπώνουν την κλίμακα του εγχειρήματος και τη βαρύτητα που δίνεται στη νέα δραματική παραγωγή.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται, με την ομάδα της σειράς να εργάζεται για την ολοκλήρωση των επεισοδίων, την ώρα που ο ΑΝΤ1 προετοιμάζει την ένταξή της στο πρόγραμμά του.

Η νέα σειρά που μπαίνει στη μάχη της prime time

Η επιλογή του ΑΝΤ1 να επενδύσει στις «Σπιλιάδες» δείχνει την πρόθεσή του να ενισχύσει το πρόγραμμα μυθοπλασίας με μια παραγωγή εποχής.

Η Σύρος του 1962, η μεταφορά ενός λογοτεχνικού έργου στην τηλεόραση και η παρουσία αναγνωρίσιμων ηθοποιών αποτελούν τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία χτίζεται η νέα σειρά.

Το μεγάλο στοίχημα, φυσικά, θα είναι η ανταπόκριση του κοινού, καθώς η prime time παραμένει μια από τις πιο απαιτητικές τηλεοπτικές ζώνες.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία πρεμιέρας, όμως οι «Σπιλιάδες» βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση.

Και με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα 4,6 εκατομμύρια ευρώ, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια από τις σημαντικές νέες παραγωγές του ΑΝΤ1.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεωργία Τσιαρλή

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα