Sportime

Big Brother: Τα «καρφιά» της Σπυροπούλου στο πλατό - «Με έχετε στολίσει, δεν ξαναέρχομαι»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στο live του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, την Παρασκευή (17/9).

Δανάη Τριανταφυλλίδου 2 λεπτά ανάγνωσης
Big Brother: Τα «καρφιά» της Σπυροπούλου στο πλατό - «Με έχετε στολίσει, δεν ξαναέρχομαι»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Big Brother: Μεγάλη αναστάτωση στο live με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλουκαι με την...κόντρα με την Αφροδίτη Γραμμέλη. «Με έχετε στολίσει»!

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Παρασκευής (17/9) στο Big Brother Live. Τα βλέμματα τράβηξε το εντυπωσιακό φόρεμά της, με την είσοδό της στο πλατό.

Μαζί τους, όπως κάθε φορά η Αφροδίτη Γραμμέλη. Με την οποία σκοπό είχαν να αναλύσουν τις συμπεριφορές των συγκατοίκων μέσα στο σπίτι, την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η παρουσιάστρια του «Κάτι ψήνεται» ήταν επίσημη προσκεκλημένη και βρέθηκε στο πλατό του Big Brother.

«Γεια σου Αφροδίτη! Στον πληθυντικό ή στον ενικό; Με έχετε στολίσει πολλές φορές, οπότε το δικαούμαι», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Στον ενικό. Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε βλέπω ότι ό, τι σας έχω γράψει το έχετε φορέσει», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Είναι η Κωνσταντίνα εδώ και μας έχει αναστατώσει όλους. Στο διάλειμμα εδώ, είναι η Κωνσταντίνα εδώ, είναι εκεί, το φόρεμα φεύγει, ανεβαίνει, κατεβαίνει. Συγχωρέστε μας απόψε, αυτό που βλέπετε δεν είναι κανονικό live, είναι κάτι άλλο», ακούσαμε να λέει η Ναταλί Κάκκαβα αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα.

«Θες συνέχεια επιβεβαίωση, θα το κάνω, θα το κάνω», είπε με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Δεν ξαναέρχομαι», απάντησε με χιούμορ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μέχρι τα επίσημα «μαντάτα»...Big Brother 2 spoiler – Οριστικό: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother)

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα