Sportime

Δεν άρεσε σε όλους η συναυλία για τον Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Τι θα έλεγε ο Βασίλης αν έβλεπε όσα έγιναν στο Καλλιμάρμαρο; Μάλλον θα φώναζε: "Ρε σεις, τι κάνατε;"

Γεωργία Τσιαρλή 1 λεπτά ανάγνωσης
Η συναυλία για τον Βασίλη Καρρά δίχασε κοινό και μουσικούς. Οι φάλτσες ερμηνείες, τα πενηντάρικα μερικά από τα σχόλια στο διαδίκτυο.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η συναυλία για τον Βασίλη Καρρά δίχασε κοινό και μουσικούς. Πιθανώς το αποτέλεσμα να μπορούσε να ήταν καλύτερο και η οργάνωση επίσης.

Η πρόθεση καλή, η εκτέλεση… απογοητευτική. Η χθεσινή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο προς τιμήν του Βασίλη Καρρά, αντί για γιορτή, έγινε θέμα σχολιασμού και μουρμούρας.

Ο δημοσιογράφος Νάσος Ρόγκας, που βρέθηκε στο στάδιο χωρίς pass, με κανονικό εισιτήριο πενηντάρικο, δεν μάσησε λόγια:
«Αν ο Βασίλης μπορούσε να μιλήσει, θα φώναζε: "Ρε σεις, τι κάνατε;"»

Και όχι άδικα. Πρώτο θέμα οι φωνητικές ατυχίες: κανείς σχεδόν δεν «πάτησε σε νότα», με τους Πυξ Λαξ να διαβάζουν στίχους και να ρωτούν από ποιον τόνο παίζονται τα κομμάτια (!).

Η Πέγκυ Ζήνα έσωσε κάπως τα προσχήματα, ενώ Παπαρίζου, Βανδή, Πάολα ξεχώρισαν για τις ερμηνείες τους. Αλλά η Παπαρίζου; Εμφανίστηκε μόνη της για λιγότερο από ένα λεπτό, επισκιασμένη από τους... αμήχανους Πυξ Λαξ.

Και το πιο σκληρό σχόλιο; Η συναυλία, λέει, δεν τίμησε τον Βασίλη, αλλά τον υποτίμησε. Δεν υπήρχε συνοχή, πρόβες, σκηνοθετική ματιά. Μόνο... ονόματα στη σειρά.

Ίσως κάποιες συναυλίες πρέπει να οργανώνονται από ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει "λαϊκή καρδιά".
Και όχι μόνο από αυτούς που ξέρουν από booking και φώτα.

Πηγή : Mediatime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεωργία Τσιαρλή

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα