ΕΡΤ: Μεγάλες αλλαγές στη διοίκηση – Το πράσινο φως για τη νέα εκπομπή με Καμπούρη και Παπαχάμο
Νέα δεδομένα στην ΕΡΤ, καθώς ολοκληρώνονται οι αλλαγές στη διοίκησή της και ανοίγει ο δρόμος για την έγκριση νέων εκπομπών. Ανάμεσά τους βρίσκεται η ψυχαγωγική πρόταση με τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Θάνο Παπαχάμο και την Αφροδίτη Γραμμέλη
Σε μια νέα φάση μπαίνει η ΕΡΤ, με τις αλλαγές στα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια να ολοκληρώνονται και τον προγραμματισμό των εκπομπών να περνά πλέον στο προσκήνιο.
Η δημόσια τηλεόραση προχωρά στην τοποθέτηση τριών προσώπων σε κομβικές θέσεις, κλείνοντας εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα και είχαν επηρεάσει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
Στη θέση του νέου διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ τοποθετείται ο Άρης Παναγιωτίδης, μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Παπαβασιλείου.
Παράλληλα, καθήκοντα γενικού διευθυντή Τηλεόρασης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τρέχας, ενώ τη θέση του γενικού διευθυντή Ραδιοφώνου αναλαμβάνει ο Τάσος Ρωσόπουλος.
Με τη νέα διοικητική ομάδα να αναλαμβάνει δράση, το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στις αποφάσεις για το τηλεοπτικό πρόγραμμα και στις παραγωγές που περιμένουν έγκριση.
ΕΡΤ: Πράσινο φως για τη νέα εκπομπή της Δέσποινας Καμπούρη
Μία από τις εκπομπές που βρίσκονται στην τελική ευθεία είναι η νέα ψυχαγωγική πρόταση για τα Σαββατοκύριακα της ΕΡΤ1.
Στο επίκεντρο του σχεδιασμού βρίσκεται η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία θα πλαισιώνεται από τον Θάνο Παπαχάμο και την Αφροδίτη Γραμμέλη.
Η συγκεκριμένη τηλεοπτική πρόταση είχε μείνει σε αναμονή εξαιτίας των διοικητικών αλλαγών, όμως πλέον ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσουν οι απαραίτητες εγκρίσεις.
Το νέο σχήμα αναμένεται να λάβει το πράσινο φως από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία υλοποίησης της εκπομπής.
Πότε αναμένεται η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1
Ο σχεδιασμός προβλέπει ότι η νέα εκπομπή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 μέσα στον Νοέμβριο, εφόσον ολοκληρωθούν εγκαίρως οι διαδικασίες έγκρισης.
Η παρουσία τριών αναγνωρίσιμων προσώπων της τηλεόρασης δείχνει την πρόθεση της δημόσιας τηλεόρασης να ενισχύσει το ψυχαγωγικό της πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο.
Η Δέσποινα Καμπούρη, ο Θάνος Παπαχάμος και η Αφροδίτη Γραμμέλη ετοιμάζονται για ένα νέο τηλεοπτικό εγχείρημα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται πλέον στην οριστικοποίηση του περιεχομένου και της ημερομηνίας πρεμιέρας.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το χρονοδιάγραμμα, καθώς οι αλλαγές στη διοίκηση επιτρέπουν να προχωρήσουν και άλλες αποφάσεις που είχαν καθυστερήσει.
Η ΕΡΤ αλλάζει πρόσωπα στη διοίκηση και ετοιμάζει νέες κινήσεις στο πρόγραμμά της, με την εκπομπή της Καμπούρη να αποτελεί μία από τις πρώτες ψυχαγωγικές παραγωγές που περιμένουν την τελική έγκριση.
