Sportime

Eurovision: Αναβάλλονται οι ημιτελικοί και ο τελικός – Αλλαγή πλάνου από την ΕΡΤ

Ανατροπή στο αρχικό πλάνο της ΕΡΤ για τη Eurovision, καθώς οι ημιτελικοί και ο τελικός μετατίθενται χρονικά, με το κανάλι να προχωρά σε αλλαγές λίγο πριν την τελική ευθεία.

Γεράσιμος Μανωλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Αλλαγή σχεδίων από την ΕΡΤ για τη Eurovision. Πότε μεταφέρονται οι ημιτελικοί και ο τελικός και ποιοι θα τους παρουσιάσουν.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε αγώνα δρόμου βρίσκονται τα στελέχη της ΕΡΤ για την οργάνωση των δύο ημιτελικών και του τελικού της Eurovision, που θα αναδείξουν το τραγούδι με το οποίο η Ελλάδα θα συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τον Μάιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, τα τρία απαιτητικά live shows, τα οποία θα παρουσιάσουν από κοινού η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Γιώργος Καπουτζίδης, μετακινούνται χρονικά. Ενώ αρχικός στόχος ήταν να μεταδοθούν την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, πλέον θεωρείται πιο πιθανό να προβληθούν μία εβδομάδα αργότερα, στα μέσα Φεβρουαρίου.

Την παραγωγή του μεγάλου project έχει αναλάβει η DAM Παραγωγές Α.Ε., εταιρεία του MAD TV, με τα shows να χαρακτηρίζονται ως υψηλού κόστους εξωτερικές παραγωγές, σε αντίθεση με την εκπομπή παρουσίασης των 28 υποψήφιων τραγουδιών, η οποία υλοποιήθηκε εσωτερικά από την ΕΡΤ.

Μάλιστα, σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, το τρίωρο πρόγραμμα που μεταδόθηκε την προηγούμενη Κυριακή, με παρουσιάστριες τη Μπέττυ Μαγγίρα, τον Θάνο Παπαχάμο και την Κέλλυ Βρανάκη, κόστισε μόλις 3.000 ευρώ, καταγράφοντας ρεκόρ χαμηλού κόστους για τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision συνεχίζεται, με την ΕΡΤ να «κλειδώνει» τις τελικές ημερομηνίες μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεράσιμος Μανωλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα