Κυριακή 5 Ιουλίου 2026
Sportime

Forthnet: Άμεσα στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη

Αλλάζει χέρια η γνωστή εταιρία

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Forthnet: Άμεσα στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Forthnet στον Βαγγέλη Μαρινάκη θεωρείται, πλέον, θέμα χρόνου.

Η Alter Ego, ιδιοκτησίας του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τις τράπεζες για την εξαγορά της Forthnet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έδειξε ενδεκάδα για Τότεναμ

Έτσι, όπως όλα δείχνουν η έκβαση της υπόθεσης θα είναι θετική και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο εβδομάδες.

Αυτό είναι το χρονικό διάστημα, που απαιτείται προκειμένου να ολοκληρωθεί ο εξονυχιστικός έλεγχος της πρότασης που ο Έλληνας επιχειρηματίας έχει καταθέσει από τις Nomura και Granf Thorton, όπου η σχετική εργασία έχει ανατεθεί. Ωστόσο, το τελευταίο αυτό εμπόδιο θεωρείται τυπική διαδικασία με τη σύνθεση των σχετικών συμβολαίων ήδη να προετοιμάζεται.

Η Alter Ego θα καταθέσει στις τράπεζες, οι οποίες αποδέχτηκαν τη διαγραφή των δανείων, 45 εκατομμύρια, ποσό που αποτελεί και την υψηλότερη προσφορά που έχει κατατεθεί.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα