MEDIA

Game of chefs: Αποκάλυψη – Αυτοί είναι οι κριτές του παιχνιδιού!

Ο νέος διαγωνισμός μαγειρικής του Αντ1, Game of chefs ετοιμάζεται να έρθει δυνατά στο προσκήνιο και αυτοί είναι οι τρεις κριτές του!
Game of chefs: Αποκάλυψη – Αυτοί είναι οι κριτές του παιχνιδιού!

Ο νέος διαγωνισμός μαγειρικής του Αντ1, Game of chefs ετοιμάζεται να έρθει δυνατά στο προσκήνιο και αυτοί είναι οι τρεις κριτές του!

Game of chefs: Το MasterChef  που στον τελευταίο του μέχρι σήμερα κύκλο βρήκε νικήτρια την Μαργαρίτα φαίνεται πως απέκτησε ανταγωνισμό καθώς από τον Σεπτέμβριο έρχεται στο κανάλι του Αντ1 ένας νέος διαγωνισμός μαγειρικής, το Game of chefs!

Όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή Πρωινό του Αντ1, οι τρεις κριτές του Game of Chefs θα είναι οι Άγγελος Λάντος, Άνταμ Κοντοβάς και Βασίλης Μουρατίδης και εμείς φροντίσαμε να σας τους παρουσιάσουμε!

Ο Άγγελος Λάντος έχει δύο αστέρια Michelin, ενώ είναι ο chef του πασίγνωστου εστιατορίου Σπονδή. Έχει πολλές διεθνείς διακρίσεις. Με πηγαία έμπνευση και δημιουργικότητα, ο Άγγελος Λάντος είναι η ήρεμη δύναμη της Σπονδής δημιουργώντας πιάτα που ισορροπούν ιδανικά μεταξύ της υψηλής εκτελεστικής τεχνικής και του υποδειγματικού χειρισμού της πρώτης ύλης σε ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα που τον καθιστούν έναν από τους σπουδαιότερους σεφ τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Game of chefs: Αποκάλυψη - Αυτοί είναι οι κριτές του παιχνιδιού!

Ο Άνταμ Κοντοβάς αποφοίτησε από τη Σχολή Μαγειρικής με άριστα και στη συνέχεια εργάστηκε σαν μαθητής στην ‘Γιορτή Μπαξεβάνη.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο εστιατόριο 2Mazi, κοντά σε έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες Chef, τον Γιάννη Μπαξεβάνη. Δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό, εργάστηκε ως sous chef στο James Joyce Irish Pub & Restaurant

Νιώθοντας την ανάγκη να εξελίξει τον εαυτό του, εργάστηκε στο βραβευμένο εστιατόριο Danu at the Brehon στην Ιρλανδία, όπου πολύ γρήγορα κατάφερε να προαχθεί σε chef de partie.

Μετά το πέρασμα δύο χρόνων επέστρεψε στην Ελλάδα και στο πολυβραβευμένο Amanzoe, μαγειρεύοντας για μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους VIPS του κόσμου. Με την επιστροφή του στην Αθήνα ακολούθησε το Premiere του Intercontinental Hotel. Αναλαμβάνοντας καθήκοντα chef de cuisine, συνέβαλε ενεργά στην αναγνώριση του εστιατορίου ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, καθώς και στη βράβευσή του με Χρυσό Σκούφο.

Το 2015, ανέλαβε την πρώτη του κουζίνα ως head chef. Από την άνοιξη του 2019 ανέλαβε ως Executive Chef το boutique hotel Astarte Suites στη Σαντορίνη συμβάλλοντας ενεργά στην ανάδειξή του ως γαστρονομικού προορισμού για το νησί.

Ο Άνταμ Κοντοβάς αποφοίτησε από τη Σχολή Μαγειρικής με άριστα και στη συνέχεια εργάστηκε σαν μαθητής στην ‘’Γιορτή Μπαξεβάνη’’. Στη συνέχεια εργάστηκε στο εστιατόριο 2Mazi, κοντά σε έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες Chef, τον Γιάννη Μπαξεβάνη. Δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό, εργάστηκε ως sous chef στο James Joyce Irish Pub & Restaurant Νιώθοντας την ανάγκη να εξελίξει τον εαυτό του, εργάστηκε στο βραβευμένο εστιατόριο “Danu at the Brehon” στην Ιρλανδία, όπου πολύ γρήγορα κατάφερε να προαχθεί σε chef de partie. Μετά το πέρασμα δύο χρόνων επέστρεψε στην Ελλάδα και στο πολυβραβευμένο Amanzoe, μαγειρεύοντας για μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους VIPS του κόσμου. Με την επιστροφή του στην Αθήνα ακολούθησε το Premiere του Intercontinental Hotel. Αναλαμβάνοντας καθήκοντα chef de cuisine, συνέβαλε ενεργά στην αναγνώριση του εστιατορίου ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, καθώς και στη βράβευσή του με Χρυσό Σκούφο. Το 2015, ανέλαβε την πρώτη του κουζίνα ως head chef. Από την άνοιξη του 2019 ανέλαβε ως Executive Chef το boutique hotel Astarte Suites στη Σαντορίνη συμβάλλοντας ενεργά στην ανάδειξή του ως γαστρονομικού προορισμού για το νησί.

Ο Βασίλης Μουρατίδης είναι ένας ταλαντούχος Chef που ξέρει να χειρίζεται άψογα την πρώτη ύλη δημιουργώντας γεύσεις και εμπειρίες.

Ο Βασίλης Μουρατίδης από  την αρχή της καριέρας του μαθήτεψε  πλάι σε εξαιρετικούς chef όπως ο  Dennis Van Golberdine. Eργάστηκε σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού απ’ όπου πήρε πολύτιμες εμπειρίες (La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam). Kατόπιν ως  sous chef στο Da Vinci στο Kempinski της Θεσσαλονίκης και από το 2010 στο Squirrel με chef τον Hervé Pronzato. Sτη συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της δύσκολης και απαιτητικής  κουζίνας  και ως chef Executive μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις . Τα δυο τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην κουζίνα του Greenhouse restaurant στο Λονδίνο (2* Michelin) για εκπαίδευση, με internship.

Ο Βασίλης Μουρατίδης είναι ένας ταλαντούχος Chef που ξέρει να χειρίζεται άψογα την πρώτη ύλη δημιουργώντας γεύσεις και εμπειρίες. Ο Βασίλης Μουρατίδης από την αρχή της καριέρας του μαθήτεψε πλάι σε εξαιρετικούς chef όπως ο Dennis Van Golberdine. Eργάστηκε σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού απ’ όπου πήρε πολύτιμες εμπειρίες (La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam). Kατόπιν ως sous chef στο Da Vinci στο Kempinski της Θεσσαλονίκης και από το 2010 στο Squirrel με chef τον Hervé Pronzato. Sτη συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της δύσκολης και απαιτητικής κουζίνας και ως chef Executive μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις . Τα δυο τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην κουζίνα του Greenhouse restaurant στο Λονδίνο (2* Michelin) για εκπαίδευση, με internship.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Από διαγωνιζόμενοι… μαζί στο ίδιο εστιατόριο στη Ρόδο!

Survivor highlights 29/6: Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας στην επόμενη φάση – Έχασε ο Κόρο (vids)

«Ο Ινσούα τα βρήκε με Αλδοσίβι, απομένει η συμφωνία με την ΑΕΚ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Game of chefs: Αποκάλυψη – Αυτοί είναι οι κριτές του παιχνιδιού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.