Sportime

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει – Πότε κάνει πρεμιέρα στον Alpha

Η πιο αγαπημένη πρωινή συνήθεια, το Happy Day, επιστρέφει για 13η σεζόν στον Alpha, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της να μας λένε την πιο αισιόδοξη «καλημέρα».

Γεωργία Τσιαρλή 1 λεπτά ανάγνωσης
Το «Happy Day» επιστρέφει στον Alpha για 13η σεζόν με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την πιο δυνατή πρωινή ομάδα. Πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 07:45, το Happy Day επιστρέφει στον Alpha για να κάνει τα πρωινά μας πιο φωτεινά, πιο αισιόδοξα και – φυσικά – πιο happy! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δίνει πρώτη την «καλημέρα» και ανοίγει την ημέρα με χαμόγελο, χρώμα και θετική ενέργεια.

Για 13η χρονιά η εκπομπή θα είναι στην αέρα του Alpha. Δίπλα της βρίσκεται η πιο δυνατή πρωινή παρέα:

  • Ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν με το δικό τους ξεχωριστό ύφος.

  • Ο Δήμος Βερύκιος μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας με ανάλυση και ρεπορτάζ.

  • Ο Γιώργος Σατσίδης φέρνει τα πιο hot νέα από το Hollywood.

  • Ο Λευτέρης Μητσόπουλος παρουσιάζει τα πιο viral στιγμιότυπα του διαδικτύου.

Με αποκλειστικές συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις, διασκεδαστικά απρόοπτα και αστείρευτη ενέργεια, το Happy Day παραμένει η πιο αγαπημένη πρωινή συνήθεια των τηλεθεατών.

Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας για 13η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Γρηγοράκης.

Το Happy Day αποδεικνύει για ακόμη μία χρονιά ότι η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κέφι, χαρά και αισιοδοξία!

https://youtu.be/1ac0g77FkcI

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεωργία Τσιαρλή

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα