Η Ελένη Βουλγαράκη έκανε βίντεο με το σπίτι που μένουν με το Φώτη Ιωαννίδη στη Λισαβόνα και έγινε χαμός
Η Ελένη Βουλγαράκη πάντως έκανε και δεύτερο βίντεο σήμερα, τρολάροντας όσους την... έκραξαν λέγοντας.
Πολύ ντόρος έγινε για το σπίτι που μένουν η Ελένη Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη στη Λισαβόνα.
Αιτία στάθηκε το βίντεο που έκανε η Ελένη Βουλγαράκη με το εσωτερικό του σπιτιού του ζευγαριού στην Πορτογαλία, με τα σχόλια να παίρνουν... φωτιά.
Πάντως η Ελένη Βουλγαράκη στα πικρόχολα σχόλια έδειξε πως δεν... μασάει να απαντήσει. Παράδειγμα; Τη ρώτησε ένας χρήστης του Tik Tok αν είχε τέτοια και στην Καστοριά, με την Ελένη Βουλγαράκη να του απαντάει «Κλασικός γραφικός τύπος… Όχι είναι η απάντηση. Και;».
Μουσική από το ταβάνι !?!
Η Ελένη Βουλγαράκη πάντως έκανε και δεύτερο βίντεο σήμερα, τρολάροντας όσους την... έκραξαν λέγοντας με πως... «συνεχίζει την επίδειξη πλούτου του σπιτιού» που μένουν στην Πορτογαλία.
💅🏻❤️
Παναθηναϊκός: Τέλος η σεζόν για Πελίστρι; Γιατί πότε άρχισε;
