Sportime

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η κατάσταση του Αλέξη όλο και χειροτερεύει

Η γη της ελιάς συνεχίζεται με έντονο σασπένς και απανωτές ανατροπές σε κάθε επεισόδιο, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές.

Δανάη Τριανταφυλλίδου 2 λεπτά ανάγνωσης
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένονται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένονται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία αγάπης και εκδίκησης από τη Μάνη έχει καταφέρει να βρίσκεται καθημερινά στις πρώτες θέσης στην prime time ζώνη στην τηλεθέαση και όχι άδικα καθώς τα όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες μας έχουν καθηλώσει.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, σύντομα θα Ιουλία και Γιώργη να περιμένουν παιδί, αλλά η ευτυχία τους μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Ας πάμε όμως αρχικά στα... τωρινά. Στο αποψινό επεισόδιο (6/2) ένα ασθενοφόρο παίρνει τη Βασιλική, η οποία υποφέρει από τους πόνους. Ο Πότης ακούει τη σειρήνα και ξεκινά «έρευνα» για να μάθει ποιον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο Αλέξης έχει πλέον καταλάβει ότι η κατάσταση του όλο και χειροτερεύει, και παίρνει τηλέφωνο τον ψυχίατρό του για να του αλλάξει αγωγή. Παράλληλα, η Μαργαρίτα και ο Θεοδόσης ασχολούνται με το καινούριο τους σπίτι.

Ο Ανέστης κάνει διάρρηξη σε ένα σπίτι με συναγερμό, όπου εμφανίζεται μπροστά του ο ιδιοκτήτης με όπλο στο χέρι. Η Ευτυχία, πιο ερωτευμένη από ποτέ, ζητά από τον Αποστόλη να φέρει κάποια ρούχα του στο σπίτι της. Η Άννα με τον Λεωνίδα κάνουν έρωτα για πρώτη φορά και τους παίρνει ο ύπνος αγκαλιά. Την επόμενη ημέρα, ο Αποστόλης σχεδόν τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι.

Ο Μάνος αρχίζει να μαλακώνει απέναντι στην Αντιγόνη. Ο Πότης μαθαίνει ότι το ασθενοφόρο πήγε στο νοσοκομείο τη Βασιλική και το λέει στον Στάθη.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα