MEDIA

Η βράβευση του Sportime από τον ΠΣΑΤ

Ο ΠΣΑΤ προχώρησε στα καθιερωμένα δημοσιογραφικά βραβεία και το Sportime είχε την τιμητική του αφού του απονεμήθηκε το έπαθλο ΠΟΕΣΥ Λάζαρος Πατσουράκος. Η 23η Τελετή Απονομής Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ ήταν αφιερωμένη στον Χάρη Λυμπερόπουλο, έναν από τους πρωτοπόρους της Αθλητικής Δημοσιογραφίας,  Η μεγάλη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο θεατράκι της  Πλατείας Πρωτομαγιάς, στο Πεδίον του...
Η βράβευση του Sportime από τον ΠΣΑΤ

Ο ΠΣΑΤ προχώρησε στα καθιερωμένα δημοσιογραφικά βραβεία και το Sportime είχε την τιμητική του αφού του απονεμήθηκε το έπαθλο ΠΟΕΣΥ Λάζαρος Πατσουράκος.

Η 23η Τελετή Απονομής Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ ήταν αφιερωμένη στον Χάρη Λυμπερόπουλο, έναν από τους πρωτοπόρους της Αθλητικής Δημοσιογραφίας,  Η μεγάλη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο θεατράκι της  Πλατείας Πρωτομαγιάς, στο Πεδίον του Άρεως και την παρακολούθησαν πλήθος δημοσιογράφων αλλά κι εκπροσώπων της Πολιτείας.

Το έπαθλο ΠΟΕΣΥ Λάζαρος Πατσουράκος απονεμήθηκε στον Νίκο Μπουρλάκη για τη συνέντευξη με τον Αντριάνο Τοπάλι. Ήταν μια εξομολόγηση του ίδιου του αθλητή για τη νύχτα που πέρασε τα σύνορα μαζί με την οικογένειά του, για μια καλύτερη ζωή από την Αλβανία στην Ελλάδα.

«Αντριάνο Τοπάλι, η νύχτα που πέρασε τα σύνορα» ήταν ο τίτλος της συνέντευξης την οποία μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ ΕΔΩ

Το βραβείο απένειμε η πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Ελένη Ριζεάκου. «H Ελλάδα είναι μια υπέροχη και φιλόξενη χώρα και πρέπει να αγκαλιάζει όλους τους Αντριάνο» είπε ο Νίκος Μπουρλάκης. Που βέβαια αναφέρθηκε και στον Λάζαρο Πατσουράκο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην ιστορική Αθλητική Ηχώ.

Επίσης έγιναν οι εξής βραβεύσεις

  • Έπαθλο ΕΣΗΕΑ «Λίας Αργυριάδη»: Χρήστος ΖΩΙΔΗΣ, Ιστοσελίδα «SDNA.gr», για το Σκίτσο του Μανώλη Γλέζου στον Ιερό Βράχο της  Ακρόπολης την ημέρα του θανάτου του.
  • Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»: Κώστας ΚΟΦΙΝΑΣ, Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για τη Συνέντευξη του διαιτητή Γιώργου Κομίνη με τίτλο «Στην Τούμπα είπα: Γιατί αυτή η φάση σε εμένα»
  • Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος»: Βασίλης ΣΚΟΥΝΤΗΣ – Ρήγας ΔΑΡΔΑΛΗΣ, Τηλεοπτικό κανάλι «COSMOTE TV», εκπομπή «Pick n’ Roll» αφιερωμένη στον σούπερ σταρ του ΝBA Κόμπι Μπράιαντ.
  • Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς»: Νίκος ΓΑΒΑΛΑΣ – Βασίλης ΔΟΥΚΑΣ, Web TV «Olympiacos TV», για την Ταινία με αφορμή την κατάκτηση του 45ου Πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο.
  • Έπαθλο «Ανδρέας Μπόμης»: Νίκος ΚΟΜΙΝΗΣ, για το Φωτογραφικό στιγμιότυπο του Στέφανου Τσιτσιπά.
  • Έπαθλο «Χρήστος Ράπτης»: Αντώνης ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ, Ιστοσελίδα «mpalakritis.gr» για τη Συνέντευξη – Κατάθεση ψυχής του Σάββα Κωφίδη.
  • Έπαθλο «Κώστας Μότσης»: Δημήτρης ΛΟΥΚΑΚΗΣ – Λουκάς ΛΟΥΚΑΣ – Μιχάλης ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ραδιοφωνικός σταθμός «ΕΡΑ ΣΠΟΡ», Εκπομπή «Τρεις λαλούν και ξημερώνει» για τα  θέματα α) Καμπάνια για το Χαμόγελο του Παιδιού β) Αιμοδοσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών.
  • Έπαθλο «Νίκος Αντωνιάδης»: Μάρκος ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ, για το Φωτογραφικό στιγμιότυπο τερματισμού στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθήνας.
  • Έπαθλο «Ιδρυτικών Μελών ΠΣΑΤ Γιώργος Παντούρης & Δημήτρης Λιμπερόπουλος»: Νίκος ΓΚΟΜΩΛΗΣ, Τηλεοπτικό κανάλι  «ΕΡΤ-1», εκπομπή «Από τις Έξι», για το Ρεπορτάζ με τίτλο «Στα άδυτα του Στεγάστρου Καλατράβα».
  • Έπαθλο «Χάρης Λυμπερόπουλος»: Αθλητικό τμήμα «COSMOTE TV», Εκπομπή «2004 δευτερόλεπτα» για σειρά 7 Συνεντεύξεων αναδρομής στο Euro 2004.
  • Έπαθλο «Νίκος Σωτηρίου»: Βασίλης ΣΑΡΗΜΠΑΛΙΔΗΣ, Web TV «zougla.gr», Έρευνα-Ρεπορτάζ  για το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο (1908).
  • Ειδικό Επαμειβόμενο Έπαθλο «Θεαγένης ο Θάσιος»: Βασίλης ΣΤΟΑΚΗΣ, Εφημερίδα «Sportday» και Ραδιοφωνικός σταθμός «Παρατηρητής της Ροδόπης», για το Αφιέρωμα με τίτλο «Μισός αιώνας ιστορίας», για τα 50 χρόνια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Τιμήθηκαν επίσης και οι συνάδελφοι μέλη του ΠΣΑΤ συγγραφείς  βιβλίων το 2020:

  • Θοδωρής Ακάλεστος: «Το Μίσος της Αγάπης»
  • Γιώργος Αρκουλής: «Οι Πανιώνοι δεν πλήττουν ποτέ, 50 χρόνια παρασκήνιο»
  • Διονύσης Βερβελές: «Θρύλος είσαι, 45 πρωταθλήματα έχεις!»
  • Γιώργος Γαβαλάς: «Ο χρυσός θρύλος του βόλεϊ» – «Ο χρυσός θρύλος του πόλο»
  • Μπάμπης Ζανιάς: «Έτσι… ατάκτως ερριμμένα»
  • Ευάγγελος Κουκούλογλου: «Πάνθεον Ψυχή μου»
  • Μανόλης Παντινάκης: «People Soap and Fertzilizer»
  • Μένιος Σακελλαρόπουλος: «Τα δεκαέξι γράμματα»
  • Θάνος Σαρρής: «30 Θεοί του Ελληνικού Ποδοσφαίρου»
  • Μανώλης Σαριδάκης: «20 χρόνια χωρίς τον Καπετάνιο»
  • Σωτήρης Τριανταφύλλου: «Τα ΜΜΕ & η Δημοσιογραφία σε μετάβαση, οι μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας των δημοσιογράφων στην ψηφιακή εποχή»
  • Θοδωρής Φελάνης: «Χ.Α.Ν.Θ. Το λίκνο του ελληνικού μπάσκετ»
  • Κώστας Χαλέμος: «Ο Ταύρος του Μάντσεστερ»
  • Βασίλης Κουτρουμάνος: «Κλωσταί Πεταλούδας» (είχε την ευθύνη των φωτογραφιών)

 

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ήταν για ακόμα μια φορά ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης. Μαζί του, ιερά τέρατα και πρωτοπόροι της αθλητικής δημοσιογραφίας, που πάντα τιμούν με την παρουσία τους τέτοιες εκδηλώσεις κι ενθαρρύνουν τους συναδέλφους, όπως ο Γιάννης Μαμουζέλος και ο Παύλος Γερακάρης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Γ.Γ.Α, Γιώργος Μαυρωτάς,  ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Δημόπουλος, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου και η αντιπρόεδρος, Άρια Αγάτσα.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Η Παραλία: Βαριά άρρωστος ο Αρβανιτάκης!

Η Παραλία: Βαριά άρρωστος ο Αρβανιτάκης!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Παραλία»;

Media
Media: Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης χτυπάει την Αρετή μπροστά στη Χρυσούλα!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης χτυπάει την Αρετή μπροστά στη Χρυσούλα!

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς».

Media
Media: Ηλέκτρα: Αυτό είναι το σχέδιο της Φιόνας που αν χάσει θα καταστραφεί για πάντα!

Ηλέκτρα: Αυτό είναι το σχέδιο της Φιόνας που αν χάσει θα καταστραφεί για πάντα!

Σαρώνουν τα πάντα τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα».

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2025.

Media
Media: «Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν στην Βανδή»

«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν στην Βανδή»

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν στην Βανδή ειπώθηκε στο OPEN

Media
Media: Ο Αλμέιδα έχει κάνει την ΑΕΚ, Προοδευτική

Ο Αλμέιδα έχει κάνει την ΑΕΚ, Προοδευτική

Ποιος ειπε πως ο Αλμέιδα έχει κάνει την ΑΕΚ, Προοδευτική

Media
Media: Ο Νικολακόπουλος τους τρόλαρε όλους και έφερε τούρτα με το 48 στο στούντιο του OPEN

Ο Νικολακόπουλος τους τρόλαρε όλους και έφερε τούρτα με το 48 στο στούντιο του OPEN

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γιόρτασε on air το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Media
Media: Ηλέκτρα: Ο Σωτήρης βάζει τέλος στην Ηλέκτρα με το όπλο του φόνου που έχει τα αποτυπώματά της!

Ηλέκτρα: Ο Σωτήρης βάζει τέλος στην Ηλέκτρα με το όπλο του φόνου που έχει τα αποτυπώματά της!

Τι έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα»;

Media
Media: Παιχνίδια Εκδίκησης: Διονύσης και Ιουλία δικάζουν τον Άγη για την συμπεριφορά του στον Κωστή

Παιχνίδια Εκδίκησης: Διονύσης και Ιουλία δικάζουν τον Άγη για την συμπεριφορά του στον Κωστή

Τι έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παιχνίδια Εκδίκησης»

Media
Media: Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Τέλος Νικόλας με Ελένη – Η Εριέττα στη φυλακή!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Τέλος Νικόλας με Ελένη – Η Εριέττα στη φυλακή!

Το «Grand Hotel» συνεχίζει να καθηλώνει και οι εξελίξεις θα κάνουν ακόμα πιο έντονο το ενδιαφέρον.

Media
Media: Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Η Θάλεια πάει τη Σοφία στο λάθος μέρος – Τέλος Πέτρος με Ειρήνη!

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Η Θάλεια πάει τη Σοφία στο λάθος μέρος – Τέλος Πέτρος με Ειρήνη!

Χάος στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Media
Media: Παιχνίδια Εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Βάνα ζητάει από τον Πέτρο να καταθέσει πως η Μαρίνα έβαλε τη Στέλλα να παρακολουθεί τη Μάγια και Άγη!

Παιχνίδια Εκδίκησης επόμενα επεισόδια: Η Βάνα ζητάει από τον Πέτρο να καταθέσει πως η Μαρίνα έβαλε τη Στέλλα να παρακολουθεί τη Μάγια και Άγη!

Δε χάνονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παιχνίδια Εκδίκησης».

Media
Media: Grand Hotel: Ο Ρήγας σκέφτεται το τέλος της Αλίκης!

Grand Hotel: Ο Ρήγας σκέφτεται το τέλος της Αλίκης!

Όλες οι εξελίξεις που θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel»

Media
Media: «Βόμβα» Ρέμου για το μέλλον του!

«Βόμβα» Ρέμου για το μέλλον του!

Χαμός με τον Αντώνη Ρέμο!

Media
Media: «Πάγωσε» η Κοκκίνου σε ερώτηση δημοσιογράφου – «Μας είπες και μεγάλες και γεματούλες»!

«Πάγωσε» η Κοκκίνου σε ερώτηση δημοσιογράφου – «Μας είπες και μεγάλες και γεματούλες»!

Τι έγινε με την Έλλη Κοκκίνου;

Media
Media: Η Παραλία: Η Μαρία μαθαίνει πως η Χριστίνα δεν είναι η Αρχαιολόγος που στάλθηκε στα Μάταλα!

Η Παραλία: Η Μαρία μαθαίνει πως η Χριστίνα δεν είναι η Αρχαιολόγος που στάλθηκε στα Μάταλα!

Αλλάζουν τα πάντα στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Παραλία»

Media
Media: Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης σβήνει φωτογραφία που είναι στο κρεβάτι με τη Ζωή

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης σβήνει φωτογραφία που είναι στο κρεβάτι με τη Ζωή

Όλα όσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της «η γη της ελιάς».

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 14 Απριλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 14 Απριλίου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2025.

Media