MEDIA

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η Κ.Υ.Π κάνει έφοδο και δεν αφήνει τίποτε κρυφό

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Αγνή
Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Η Κ.Υ.Π κάνει έφοδο και δεν αφήνει τίποτε κρυφό

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Αγνή όπως φαίνεται στα επόμενα επεισόδια στην Ηλέκτρα της ΕΡΤ. Η ΚΥΠ κάνει έφοδο στο σπίτι-ερευνητήριο των Βρεττών, ενώ ο Βασίλης και η Ουρανία, παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν, τελικά παντρεύονται.

Η Αγνή σκέφτεται να εγκαταλείψει το νησί και να φύγει μαζί με τον Πέτρο για τη Μύκονο. Ο Νικόλας όμως δεν σκοπεύει να την αφήσει να φύγει έτσι εύκολα. Παράλληλα, ο Βασίλης και η Ουρανία προετοιμάζονται για τον γάμο τους, παρόλο που οι δυσκολίες δεν λείπουν.

Η Αγνή συναντάει την Τζιοβάνι και της εξηγεί ότι θέλει να φύγει χωρίς να ενημερώσει τον Σωτήρη. Ο ίδιος, όμως, υποψιάζεται κάτι και την παρακολουθεί. Όταν τη βλέπει να φεύγει από το σπίτι με βαλίτσες, αποφασίζει να την ακολουθήσει. Ταυτόχρονα, ο Βασίλης και η Ουρανία συνεχίζουν τις προετοιμασίες για τον γάμο τους. Ο Βασίλης, σύζυγος πλέον της Ουρανίας, προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες που εμφανίζονται.

Ο Νικόλας μαθαίνει πως η Αγνή κρύβεται στο σπίτι των Βρεττών. Έτσι, πηγαίνει να τη βρει για να τη σταματήσει από το να αποδράσει. Την ίδια στιγμή, η ημέρα του γάμου της Ουρανίας και του Βασίλη φτάνει και, παρά τις καθυστερήσεις, τελικά καταφέρνουν να παντρευτούν.

Χάος στο σπίτι των Βρεττών 


Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο γάμος του Βασίλη και της Ουρανίας γίνεται χωρίς άλλα απρόοπτα, όμως τα πράγματα στο σπίτι των Βρεττών παίρνουν απρόσμενη τροπή κατά τη διάρκεια του γλεντιού. Ο Μπόγρης εξαφανίζεται και στη συνέχεια συλλαμβάνεται η Νεφέλη. Ο Μίκης πανικοβάλλεται όταν βλέπει ότι η Αγνή έχει επιστρέψει στο νησί. Ο Νικόλας, από την άλλη, κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατεύσει.

Ο Παύλος εκβιάζει τον Σωτήρη, απαιτώντας να του δώσει χρήματα για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Ο Σωτήρης, που κινδυνεύει να χάσει τα πάντα αν αποκαλυφθεί η σχέση του με την Αγνή, βρίσκεται σε απόγνωση.

Έφοδος

Η Φόνια επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Παρότι όλα δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε από μία άλλη κατεύθυνση, η πρώτη ύποπτη παραμένει η Φόνια του Βρεττού. Η ΚΥΠ έχει πλέον αρκετές αποδείξεις για το ρόλο της. Το σώμα, όμως, που θα αποκαλυφθεί, θα παγώσει τους πάντες…

 

ΜΑΓΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: ΣΚΑΪ: Ψάχνει τον νέο «ισχυρό άνδρα» – Γιατί η επιλογή CEO κρίνει όλη την επόμενη μέρα του καναλιού

ΣΚΑΪ: Ψάχνει τον νέο «ισχυρό άνδρα» – Γιατί η επιλογή CEO κρίνει όλη την επόμενη μέρα του καναλιού

Σε φάση κρίσιμων αποφάσεων μπαίνει ο ΣΚΑΪ, καθώς επιταχύνονται οι διαδικασίες για την επιλογή νέου CEO, σε μια περίοδο που το κανάλι αναζητά ξεκάθαρη στρατηγική

Media
Media: Mega: Γιατί επιμένει στη μυθοπλασία και ετοιμάζει νέα μεγάλη σειρά

Mega: Γιατί επιμένει στη μυθοπλασία και ετοιμάζει νέα μεγάλη σειρά

Νέα σειρά ετοιμάζει το Mega με Ανδρέα Γεωργίου και Γιώργο Παρτσαλάκη. Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα και τι αλλάζει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Media
Media: Extreme Makeover: Home Edition – Γιατί ο ΑΝΤ1 το φέρνει πίσω με μέτρο

Extreme Makeover: Home Edition – Γιατί ο ΑΝΤ1 το φέρνει πίσω με μέτρο

Το Extreme Makeover με τον Σπύρο Σούλη επιστρέφει στον ΑΝΤ1, αλλά όχι με πλήρη σεζόν. Τι δείχνει η στρατηγική επιλογή του καναλιού.

Media
Media: Το Moments επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – Το στοίχημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Το Moments επιστρέφει στον ΑΝΤ1 – Το στοίχημα της Ζέτας Μακρυπούλια

Ο ΑΝΤ1 επαναφέρει το Moments με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ποντάροντας σε ένα format που μπορεί να ξεχωρίσει, αλλά απαιτεί σωστό timing και καθαρή ταυτότητα.

Media
Media: Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Survivor spoiler 1/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής

Media
Media: Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Γιατί το Ριφιφί είναι «χρυσή» μεταγραφή για τον Alpha

Όταν μια σειρά έχει ήδη δοκιμαστεί, συζητηθεί και αγαπηθεί, η ελεύθερη τηλεόραση δεν ρισκάρει – επενδύει. Και ο Alpha, με το Ριφιφί, παίζει εκ του ασφαλούς.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Survivor 1/2 : Διώχνουν τον Gio; Τι δείχνει το trailer

Επεισόδιο με ένταση και μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό της Κυριακής στο Survivor. Τι θα γίνει με τον Gio…

Media