Sportime

Κούτρας και Ντσούνος βρήκαν τι έφταιγε στο Παναθηναϊκός–ΠΑΟΚ

Γουρλής ο Τσίπρας, «κατσικοπόδαρη» η Μάρδα

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Η συζήτηση για το ντέρμπι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το Παναθηναϊκός–ΠΑΟΚ πέρασε και από τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ, με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο να δίνουν τη δική τους, καθαρά ποδοσφαιρική και πειρακτική, εξήγηση για όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Η κουβέντα ξεκίνησε από την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, με την ατάκα ότι «ο Τσίπρας είναι γουρλής για τον Παναθηναϊκό».

Ο Κούτρας είχε έτοιμη την απάντηση για την άλλη πλευρά: «Εγώ ισχυρίζομαι ότι η κυρία Μάρδα ήταν κατσικοπόδαρη για τον ΠΑΟΚ».

Κάπου εκεί βρέθηκε και η… θεωρία του αποτελέσματος. «Άρα αυτός ο συνδυασμός ήταν που έκανε τον Παναθηναϊκό να κερδίσει», ακούστηκε στην εκπομπή.

Η πλάκα συνεχίστηκε όταν ο Ντσούνος θυμήθηκε ότι είχε βρεθεί ξανά σε αγώνα μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, όπου ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 1-0 αλλά ο ΠΑΟΚ το γύρισε σε 1-2.

Η απάντηση ήρθε αμέσως: «Ήσασταν και οι δύο… κατσίκι μεγάλο».

Και μαζί η συμβουλή για τη συνέχεια: «Πάτε για πρωτάθλημα φέτος, μην πηγαίνεις γήπεδο. Μην τον βάζετε στο γήπεδο όπου τον βλέπετε».

Ο Ντσούνος, πάντως, δεν φάνηκε να συγκινείται: «Θα πάω σε όλα τα παιχνίδια να τα δω, να χαρώ την ομάδα».

Φόρτωση ψηφοφορίας…
Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα