MEDIA

Mad Clip: Αδημοσίευτα ντοκουμέντα από συνέντευξή του – Τι έλεγε για τις κόντρες

Αδημοσίευτα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Mad Clip πριν από ένα χρόνο στην εκπομπή Special Report βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.
Mad Clip: Αδημοσίευτα ντοκουμέντα από συνέντευξή του – Τι έλεγε για τις κόντρες

Στην εκπομπή Special Report και την Νάνσυ Τάσση είχε μιλήσει πριν από ένα χρόνο ο Mad Clip.

Ο 34χρονος κατά κόσμον Πίρερ Αναστασόπουλος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης σε ατύχημα με την Porsche που οδηγούσε στη Λ.Βουλιαγμένης βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν αδημοσίευτα κομμάτια της συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Special Report πριν από περίπου ένα χρόνο με τον ίδιο μέσα στην μοιραία Porsche να περιγράφει όσα ονειρεύεται για το μέλλον.

«Κάνω λίγο την τρέλα μου αλλά πάντα με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα μπω στο αυτοκίνητό μου και θα τρέχω σαν τον τρελό, μέρα – νύχτα μέσα στην κίνηση σαν τον άρρωστο, επειδή είναι επικίνδυνα τα πράγματα. Και στο φινάλε δεν σου φταίει κάποιος άλλος να τον πάρεις στο λαιμό σου» δήλωνε τότε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Σχετικά με την καριέρα του, ο Mad Clip ανέφερε πως δεν είχε φτάσει ακόμη στην κορύφωσή της καθώς σκόπευε να κάνει ακόμη πολλά πράγματα που θα του επέτρεπαν να έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

«Θέλω να χτίσω ένα σπίτι και να βγάλω τη μάνα μου από τη γκαρσονιέρα που μένει. Να βοηθήσω την αδελφή μου και τους γύρω μου» ήταν τα λόγια του τράπερ.

«Βλέπω τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια από τώρα με ένα τριπλάσιο σπίτι σε μέγεθος, δύο – τρία αυτοκίνητα παραπάνω, ίσως να είμαι παντρεμένος επίσημα, δύο- τρεις επιχειρήσεις ακόμα…» έλεγε ο Mad Clip.

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Με γκάζια και τραγούδια αποχαιρέτησαν τον τράπερ

Προμηθέας- Ηρακλής 103-85: Δυνατό φιλικό τεστ

ΕΦΚΑ – ΟΑΕΔ: Οι πληρωμές αυτή την εβδομάδα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν στη… βιτρίνα τους οι εφημερίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αρχή φυσικά με το εξώφυλλο του Sportime. Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα

Media
Media: ΕΡΤ: Δώρο 6,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους – Τι γίνεται την ίδια ώρα στα ιδιωτικά κανάλια;

ΕΡΤ: Δώρο 6,5 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους – Τι γίνεται την ίδια ώρα στα ιδιωτικά κανάλια;

Την ώρα που στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από παγωμένους μισθούς, περικοπές και αβεβαιότητα, η ΕΡΤ προχωρά σε μια κίνηση που αλλάζει το κλίμα:

Media
Media: GNTM 2025 : Έκανε την ανατροπή και κέρδισε η Ξένια Τσίρκοβα – Αυτά τα χρήματα και έπαθλα κέρδισε! (video)

GNTM 2025 : Έκανε την ανατροπή και κέρδισε η Ξένια Τσίρκοβα – Αυτά τα χρήματα και έπαθλα κέρδισε! (video)

Μεγάλη νικήτρια του GNTM 2025 η Ξένια Τσίρκοβα. Πόσα χρήματα κερδίζει, ποια είναι τα έπαθλα που παίρνει!

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Media: Παρουσιαστές… παντού το 2026: Τα τηλεοπτικά πρόσωπα που παίρνουν διπλό ρόλο και αλλάζουν το παιχνίδι

Παρουσιαστές… παντού το 2026: Τα τηλεοπτικά πρόσωπα που παίρνουν διπλό ρόλο και αλλάζουν το παιχνίδι

Η τηλεόραση του 2026 μπαίνει από νωρίς σε… overdrive. Παρουσιαστές πρώτης γραμμής ετοιμάζονται να αναλάβουν δύο και τρία projects ταυτόχρονα...

Media
Media: Happy Traveller: Το Γκντανσκ μεταμορφώνεται σε χριστουγεννιάτικο παραμύθι – Το ταξίδι που αξίζει να δεις

Happy Traveller: Το Γκντανσκ μεταμορφώνεται σε χριστουγεννιάτικο παραμύθι – Το ταξίδι που αξίζει να δεις

Το Happy Traveller ταξιδεύει σε έναν από τους πιο ατμοσφαιρικούς χειμερινούς προορισμούς της Ευρώπης. Το Σάββατο 20/12, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα μας μεταφέρουν στο χριστουγεννιάτικο Γκντανσκ της Πολωνίας,

Media
Media: Η εκπομπή του ΑΝΤ1 που έκανε την έκπληξη στην τηλεθέαση

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 που έκανε την έκπληξη στην τηλεθέαση

Ενώ η μάχη της τηλεθέασης παραμένει σκληρή, μια εκπομπή του ΑΝΤ1 κατάφερε να ξεχωρίσει στο πρώτο μισό της σεζόν και να πετύχει μια πρωτιά που λίγοι περίμεναν.

Media
Media: GNTM 19/12 spoiler – Τελικός: Αυτός είναι το φαβορί για τη νίκη – Ποιος μπορεί να κάνει την έκπληξη

GNTM 19/12 spoiler – Τελικός: Αυτός είναι το φαβορί για τη νίκη – Ποιος μπορεί να κάνει την έκπληξη

Ο μεγάλος τελικός του GNTM 2025 είναι γεγονός και, λίγο πριν ανοίξει η live ψηφοφορία του κοινού, ένα όνομα ξεχωρίζει ξεκάθαρα ως το φαβορί για την κορυφή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για ανατροπή.

Media
Media: Γη της ελιάς: Σοκ στα επεισόδια Κυριακής και Δευτέρας – Έρχεται το τέλος του Δημοσθένη από την Ασπασία στη σειρά του MEGA

Γη της ελιάς: Σοκ στα επεισόδια Κυριακής και Δευτέρας – Έρχεται το τέλος του Δημοσθένη από την Ασπασία στη σειρά του MEGA

Συγκλονιστικές εξελίξεις φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Γη της ελιάς στο MEGA, καθώς η Ασπασία περνά στην πιο ακραία πράξη εκδίκησης και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

Media