MEDIA

MasterChef spoiler 29/4: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Αυτοί είναι οι παίκτες που θα παλέψουν σήμερα για την παραμονή τους στο MasterChef!
MasterChef spoiler 29/4: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

MasterChef spoiler 29/4: Το MasterChef συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και πλέον βλέπει την τελική δεκάδα, με τα μαχαίρια ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής του Star να έχουν βγει για τα καλά.

Η χθεσινή ημέρα ήταν γεμάτη από ένταση καθώς η νέα ήττα των μπλε στην ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας έκανε άνω κάτω την ομάδα που έχει επικρατήσει μόλις δύο φορές έναντι των κόκκινων.

Την απογοήτευση διαδέχθηκε όμως το πείσμα για την λευκή ποδιά που θα εξασφάλιζε την ατομική ασυλία σε όποιον την κατακτούσε και αυτή ήταν γυναικεία υπόθεση.

Ελισάβετ και Ελπίδα ήταν οι δύο παίκτριες που μαγείρεψαν με φόντο την λευκή ποδιά με την πρώτη να είναι αυτή που κατάφερε στο τέλος να χαμογελάσει.

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει τα πάντα καθώς η Ελπίδα είχε μια από τις πιο αδύναμες προσπάθειες που συγκέντρωσαν χαμηλή βαθμολογία και θα έπρεπε να θεωρηθεί δεδομένο πως θα ήταν μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση.

Η νίκη της όμως στην διαδικασία ασυλίας ανατρέπει τα πάντα καθώς αναμένεται να βρεθούν στον τάκο και παίκτες που δεν θα περίμενε κανείς!

MasterChef spoiler 29/4: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Πλέον, η σημερινή ψηφοφορία για τους μπλε αναμένεται να είναι η πιο δύσκολη μέχρι σήμερα καθώς θα κληθούν να υποδείξουν τους τρεις που θα μαγειρέψουν πιστά το πιάτο του σημερινού καλεσμένου, Elio Sironi.

Ο πρώτος και καλύτερος που θα βρεθεί στον τάκο θα είναι ο Μπόμπαινας που μαζί με την Ελπίδα είχαν το πιάτο που ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα των μπλε στην ήττα.

Οι μαγειρικές αστοχίες του Δημήτρη Ταϊρίδη σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα του που έχει κατακριθεί από τους συμπαίκτες του θα τον φέρουν κοντά στην αποχώρηση ενώ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας είναι έτοιμος να στήσει το δικό του σόου πετώντας καλαμπόκι στον Χριστόφορο και τον Νίκο!

Σε μια αντίστοιχη θέση όμως αναμένεται να βρεθεί και η Ελισάβετ που δίχασε τους πάντες λέγοντας πως θα έσωζε τον εαυτό της σε περίπτωση που είχε αυτό το πλεονέκτημα ως αρχηγός.

Παρότι όμως συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία στο πιάτο που επιμελήθηκε αναμένεται να ψηφιστεί από τους υπόλοιπους παίκτες.

Τέλος, όσον αφορά τον τρίτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση, η θέση θα παιχτεί ανάμεσα στον Χριστόφορο και τον Νίκο!

UPDATE: Πράγματι! Σε μια έντονη ψηφοφορία οι παίχτες της Μπλε ομάδας έβγαλαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Δημήτρης, Νίκος και Ελισάβετ μονομάχησαν σε μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής, με την τελευταία να είναι εκείνη που εν τέλει αποχώρησε.

Άλλες ειδήσεις

Σασμος επομενα επεισοδια: ΑΝΑΤΡΟΠΗ Συνάντηση φωτιά Αστέρη – Σταύρου

GNTM: Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει κι αλλάζει τα πάντα στο ριάλιτι μόδας!

Τηλεθέαση: Σάρωσαν Σασμός και Πρωταγωνιστές – Τι έκαναν MasterChef, Άγριες Μέλισσες

#Tags για το άρθρο με τίτλο «MasterChef spoiler 29/4: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η Τες τσακώνεται με Κεράσια και Γράντο γιατί πιστεύει πως συνωμοτούν εναντίον της!

Η παραλία επόμενα επεισόδια: Η Τες τσακώνεται με Κεράσια και Γράντο γιατί πιστεύει πως συνωμοτούν εναντίον της!

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Παραλία» δε χάνονται!

Media
Media: Η πρώτη ξένη σειρά που προβλήθηκε στο MEGA πριν από 36 χρόνια και τώρα δε θυμάται κανείς

Η πρώτη ξένη σειρά που προβλήθηκε στο MEGA πριν από 36 χρόνια και τώρα δε θυμάται κανείς

Το MEGA ξεκίνησε το 1989 και η πρώτη ξένη σειρά που πρόβαλε ήταν το «Space: 1999».

Media
Media: OPEN: Τέλος η Ελένη Τσολάκη – Αυτός στη θέση της

OPEN: Τέλος η Ελένη Τσολάκη – Αυτός στη θέση της

Αλλαγή παρουσιάστριας για την εκπομπή του OPEN.

Media
Media: «Φούντωσε» τις φήμες για χωρισμό στον Άγιο Βαλεντίνο η Τούνη (ΦΩΤΟ)

«Φούντωσε» τις φήμες για χωρισμό στον Άγιο Βαλεντίνο η Τούνη (ΦΩΤΟ)

Τι γίνεται με την Τούνη;

Media
Media: Ο τιμωρός επόμενα επεισόδια: Μάρκος και Έλλη τσακώνονται μέχρι τελικής πτώσης!

Ο τιμωρός επόμενα επεισόδια: Μάρκος και Έλλη τσακώνονται μέχρι τελικής πτώσης!

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Τιμωρός».

Media
Media: Βαγγέλης Μαρινάκης: Παίρνει πασίγνωστη παρουσιάστρια του ALPHA στο MEGA;

Βαγγέλης Μαρινάκης: Παίρνει πασίγνωστη παρουσιάστρια του ALPHA στο MEGA;

Αυτή την παρουσιάστρια θέλει να κάνει δικιά του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Media
Media: Eurovision 2025: Θα κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός τη χορογραφία της Αστερομάτας;

Eurovision 2025: Θα κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός τη χορογραφία της Αστερομάτας;

Διχασμό έχει προκαλέσει το ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση της Αστερομάτας στη Eurovision.

Media
Media: Επιστροφή Λιανού – «Σοκ» με Survivor!

Επιστροφή Λιανού – «Σοκ» με Survivor!

Χαμός με το Survivor!

Media
Media: Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Κυβέλη συνωμοτεί με την Ελισάβετ – Ο Κίμωνας πάει να σκοτώσει τον Ρήγα!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Κυβέλη συνωμοτεί με την Ελισάβετ – Ο Κίμωνας πάει να σκοτώσει τον Ρήγα!

Ο Χαραλάμπης θα δοκιμαστεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel».

Media
Media: ΕΡΤ: Βάζει τέλος σε πασίγνωστη αγαπημένη σειρά

ΕΡΤ: Βάζει τέλος σε πασίγνωστη αγαπημένη σειρά

Δε θα συνεχίσει και του χρόνου αυτή η σειρά της ΕΡΤ.

Media
Media: Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη κλείνει την Δώρα στην αποθήκη χωρίς νερό και φαγητό!

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη κλείνει την Δώρα στην αποθήκη χωρίς νερό και φαγητό!

Τι έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Media
Media: Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης σπρώχνει στον τζόγο Δημοσθένη και Ασπασία!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης σπρώχνει στον τζόγο Δημοσθένη και Ασπασία!

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς».

Media
Media: Ρέμος: Ο λόγος που δάκρυσε σε συνέντευξη (vid)

Ρέμος: Ο λόγος που δάκρυσε σε συνέντευξη (vid)

Ο Αντώνης Ρέμος συγκινήθηκε έντονα, μιλώντας για τη Μαρινέλλα.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025

Media
Media: Η μεγάλη Χίμαιρα: Γυρίσματα και στην Ιταλία για τη μεγάλη παραγωγή της ΕΡΤ

Η μεγάλη Χίμαιρα: Γυρίσματα και στην Ιταλία για τη μεγάλη παραγωγή της ΕΡΤ

Με μία υπερπαραγωγή μεταφέρει τη Μεγάλη Χίμαιρα η ΕΡΤ στη μικρή οθόνη.

Media