MEDIA

MasterChef trailer 5/4: Σκληρή μάχη για την παραμονή – Βρήκε κόκκαλο ο Κοντιζάς!

Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (21:00).
MasterChef trailer 5/4: Σκληρή μάχη για την παραμονή – Βρήκε κόκκαλο ο Κοντιζάς!

MasterChef trailer 5/4: Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του MasterChef έρχεται σήμερα στις 21:00 στο Star με το ριάλιτι μαγειρικής να συνεχίζεται και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Η χθεσινή ημέρα (4/4) ήταν γεμάτη από μαγειρική ένταση καθώς έφερε ένα νέο Mystery Box αλλά και ένα ιδιαίτερο τεστ δημιουργικότητας που φαίνεται πως δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες.

Η απουσία των τροφίμων που συνδέονται με τις μέλισσες περιόρισε σε μεγάλο βαθμό την γκάμα των υλικών που είχαν οι παίκτες στη διάθεση τους για να μαγειρέψουν.

Με αυτά τα δεδομένα κλήθηκαν να σκεφτούν ευφάνταστα και δημιουργικά πιάτα προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να εξασφαλίσουν μια θέση στη συνέχεια του διαγωνισμού.

Τέσσερις παίκτες ήταν αυτοί που είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες και αυτές ανήκαν στον Μάριο, την Βασιλική, την Ελισσάβετ αλλά και την Φανή που προκάλεσε τον Γιάννο για την κάρτα ασυλίας μετά τη νίκη της στο Mystery Box.

MasterChef trailer 5/4: Σκληρή μάχη για την παραμονή

Στο σημερινό επεισόδιο οι τέσσερις αυτοί παίκτες θα κληθούν να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που φέρνει σήμερα για αυτούς ο καλεσμένος σεφ, Παναγιώτης Γιακαλής.

Η δοκιμασία αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως απαιτητική καθώς όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό αν πραγματικά επιθυμούν να μην αποχωρίσουν νωρίς από το σπίτι του MasterChef.

Ο Γιάννος που κρατάει ακόμη στα χέρια του την κάρτα ασυλίας, καλείται από την δική του πλευρά να επιλέξει αν θα κάνει χρήση της προκειμένου να σώσει κάποιον παίκτη με ποιον πιθανό τον Μάριο που ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της κόκκινης ομάδας.

Όπως και να έχει μια σκληρή μάχη για την παραμονή θα φέρει τους παίκτες στα σχοινιά και θα τους οδηγήσει στο να κάνουν μοιραία λάθη που θα τους κοστίσουν την ποδιά.

Μάλιστα, σε μια εκ των προσπαθειών, ο Σωτήρης Κοντιζάς θα εξασκήσει την αγαπημένη του συνήθεια να εντοπίζει κόκκαλα ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης θα βρει με την σειρά του ωμό το βασικό υλικό του πιάτου που θα είναι το ψάρι.

Δείτε το MasterChef trailer 5/4:

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Όμιλος Antenna και Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώνουν δυνάμεις για την εκπαίδευση και τη νέα γενιά

Όμιλος Antenna και Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώνουν δυνάμεις για την εκπαίδευση και τη νέα γενιά

Τη στρατηγική του συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενισχύει ο Όμιλος Antenna, επενδύοντας στην εκπαίδευση, την κοινωνική καινοτομία και τη δημιουργία ουσιαστικών επαγγελματικών ευκαιριών για τους νέους.

Media
Media: Μεγάλη Χίμαιρα: Όλα όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Μεγάλη Χίμαιρα: Όλα όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε της σειράς

Η Μεγάλη Χίμαιρα φτάνει στο τέλος της με ένα καθηλωτικό φινάλε, στο οποίο οι ισορροπίες καταρρέουν, τα μυστικά βαραίνουν τις ζωές των ηρώων και το σπίτι των Ρεΐζηδων σημαδεύεται για πάντα από τραγικές εξελίξεις.

Media
Media: Survivor: Είναι δυνατόν να «διώχνουν» την καλύτερη παίκτρια; Τι συμβαίνει με τη Μαντίσα στους Αθηναίους

Survivor: Είναι δυνατόν να «διώχνουν» την καλύτερη παίκτρια; Τι συμβαίνει με τη Μαντίσα στους Αθηναίους

Παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά ξεχωρίζει και φέρνει νίκες, η Μαντίσα βρίσκεται στο στόχαστρο των Αθηναίων στο Survivor, με τις εντάσεις να κορυφώνονται και το ερώτημα να γίνεται ένα: πώς γίνεται να έχουν πρόβλημα με την καλύτερη παίκτρια;

Media
Media: Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Δεν υπάρχει αυτό που κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Αν έπρεπε να υπάρξει τηλεοπτικό ρεκόρ χρονιάς, θα το είχε ήδη κερδίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, καθώς μέσα σε μία σεζόν εμφανίζεται σε πέντε διαφορετικά κανάλια – κάτι που πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει.

Media
Media: Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ολυμπιακός: Ζωντανά στο MEGA η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον επόμενο ευρωπαϊκό του αντίπαλο και το MEGA News θα είναι εκεί, μεταδίδοντας ζωντανά την κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League από τη Νιόν.

Media
Media: Πορτοσάλτε σε Ολυμπιακό: «Το δικαιούστε» – Η ατάκα που συζητήθηκε

Πορτοσάλτε σε Ολυμπιακό: «Το δικαιούστε» – Η ατάκα που συζητήθηκε

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στα νοκ άουτ του Champions League έφερε πανηγύρια, χαμό και… συγχαρητήρια από τον Άρη Πορτοσάλτε. Με το ζόρι, αλλά τα έδωσε.

Media
Media: Ολυμπιακός: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πώς έζησε το 2-1 επί του Άγιαξ

Ολυμπιακός: Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πώς έζησε το 2-1 επί του Άγιαξ

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Άγιαξ δεν σχολιάστηκε μόνο στα γήπεδα και τα social, αλλά και στο πλατό του Buongiorno, με τη Φαίη Σκορδά να μοιράζεται μια ιδιαίτερη εμπειρία από το βράδυ της πρόκρισης.

Media
Media: Eurovision 2026 Ελλάδα – Εθνικός τελικός στις 15 Φεβρουαρίου με Καπουτζίδη, Μαγγίρα και Βρανά

Eurovision 2026 Ελλάδα – Εθνικός τελικός στις 15 Φεβρουαρίου με Καπουτζίδη, Μαγγίρα και Βρανά

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον εθνικό τελικό της Eurovision 2026, με την ΕΡΤ να έχει «κλειδώσει» ημερομηνίες, παρουσιαστές και διαδικασία για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής.

Media