MasterChef Twitter 8/4: Κλάμα με το χέλι και τις 2,5 ώρες – «Παραγγέλνεις σήμερα και τρως αύριο;»
Ο λαός του Twitter έχει και απόψε μεγάλη έμπνευση!MasterChef Twitter 8/4: Παρασκευή βραδάκι και το ριάλιτι μαγειρικής του STAR δίνει την καλύτερη πάσα για το Σαββατοκύριακο, με τους χρήστες της πλατφόρμας να προσφέρουν άλλο ένα ρεσιτάλ!
Χθες η «πιτζάμα» του Κοντιζά και το πιάτο-σαλμονέλα έκλεψαν την παράσταση, με το… χέλι να αυτή τη φορά να πρωταγωνιστεί!
Στη δεύτερη δοκιμασία του Green Award, ο Νικήτας κατάφερε να συμπληρώσει την «χρυσή» τριάδα που θα αγωνιστεί για το έπαθλο των 10.000 ευρώ, με το πιάτο αλλά και την ώρα που οι παίκτες κλήθηκαν να δοκιμαστούν να δίνουν αφορμή για επικά σχόλια!
MasterChef Twitter 8/4: Απολαύστε τα πιο χαρακτηριστικά tweets
#MasterChefGR https://t.co/73m0A4msdX pic.twitter.com/ILwryzSGjR
— Sandía 🍉 (@Couch_potato01) April 8, 2022
Η συνταγή λέει θέλει 2,5 ώρες για να γίνει. Δηλαδή αν πας στο εστιατόριο του Μισελενατου τι φάση; Παραγγέλνεις σήμερα και τρως αύριο; #MasterChefGR
— παλιόφατσα (@paliofatsa) April 8, 2022
Εγώ 2,5 ώρες ούτε στο γιατρό δεν περιμένω πόσο λυπάμαι τον εξώστη #MasterChefGR
— Dina (@iamthatdina) April 8, 2022
Σε 2.5 ωρες για 10 χιλιαρικα μηπως επρεπε να το ψαρεψουν κιολας; #MasterChefGR pic.twitter.com/Fi6l5vSRBP
— Balot Ina (@marialazaridi4) April 8, 2022
Καθε φορα που ακουω χελι…#MasterChefGR pic.twitter.com/wVxFF0c4N0
— tixos2310 (@tixos2310) April 8, 2022
Άλλοι μαγειρεύουν χέλι και άλλοι κοιτάνε
Πορτο Χέλι για δωμάτια #MasterChefGR pic.twitter.com/v2I6AZhMTs— Chris Pro (@Chris__Pro) April 8, 2022
2,5 ώρες για να μαγειρέψουν χέλι… Χέλι… Χέλι ρε φίλε #MasterChefGR
— Antre_Karam (@AntreKaram) April 8, 2022
Να μαγειρεύω 2,5 ώρες στο σπίτι για να σερβίρω συκωτάκια χελιου και οι καλεσμένοι να παραγγέλνουν απ’εξω!!!! 😉#MasterChefGR
— MaPro (@proimaki) April 8, 2022
Εν τω μεταξύ γιατί να φάει κάποιος χέλι;#MasterChefGr
— KOULIS SAKOS (@apanemos1) April 8, 2022
Φαντάζομαι η μαλακια το χέλι θα έχει 80 ευρώ το πιάτο κι εμείς δεν το παίρνουμε ούτε για πλάκα στο σπίτι. #MasterChefGR
— Μyriam Αplοu (@baklavadogliki) April 8, 2022