Sportime

My Style Rocks: Η «καρακαλτάκα», η... Καρντάσιαν και η Στικούδη (vids)

Όσα έγιναν στην πρεμιέρα

Γεωργία Τσιαρλή 1 λεπτά ανάγνωσης
My Style Rocks: Η «καρακαλτάκα», η... Καρντάσιαν και η Στικούδη (vids)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το My Style Rocks είναι από τα τηλεοπτικά προγράμματα που αν μπορούσαν να εξαργυρώσουν τα σχόλια των κοινωνικών δικτύων και τα κείμενα των ιστοσελίδων δεν θα χρειαζόταν το ραβασάκι της Nielsen.

Περίπου 7.200 tweets γράφτηκαν για την πρεμιέρα ενός προγράμματος που ποτέ δεν έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης αλλά πάντα απασχολούσε και πυροδοτούσε συζητήσεις, σχόλια και φυσικά την αναπαραγωγή αποσπασμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Καζαριάν: Με αβυσσαλέο ντεκολτέ στην πρεμιέρα του My Style Rocks! (vid+pics)

Το «My Style Rocks» είναι και πάλι εδώ, όμως στην πρώτη της εμφάνιση ως παρουσιάστρια η Κατερίνα Στικούδη δεν ενθουσίασε ούτε για το στυλ της αλλά ούτε και για τον τρόπο παρουσίασης. Κάποιοι χαρακτήρισαν την εμφάνισή ως και απογοητευτική ενώ δεν έλειψαν και κάποια χιουμοριστικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα που ζητούσαν επίμονα την επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν αυστηρή αλλά με επιχειρήματα και ιδιαίτερο στυλ, με χιούμορ και εκκεντρικός ο Λάκης Γαβαλάς ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης ως βετεράνος πλέον ήταν ψύχραιμος παρά τα όσα είδε και άκουσε.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεωργία Τσιαρλή

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα