Sportime

Ναταλία Γερμανού: Αυτή τη δημοσιογράφο «κλέβει» από την Τατιάνα Στεφανίδου

Δανάη Τριανταφυλλίδου 1 λεπτά ανάγνωσης
Ναταλία Γερμανού: Αυτή τη δημοσιογράφο «κλέβει» από την Τατιάνα Στεφανίδου
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με δύο νέα πρόσωπα αναμένεται να μπει και πάλι στην «αρένα» της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου η Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

Μετά από αρκετά μπρος-πίσω, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φέρεται να κλειδώνει στο «Καλύτερα δε γίνεται» για μια θέση στο πάνελ Οι συζητήσεις της δημοσιογράφου με το Mega δεν είχαν αποτέλεσμα και έτσι η επί σειρά ετών στενή συνεργάτις της Ελένης Μενεγάκη πάει Alpha.

Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση για το πρόσωπο που θα καλύψει το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής στη θέση του Δημήτρη Πανόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews που κυκλογορεί, στο κάδρο του «Καλύτερα δε γίνεται» μπαίνει η Γιώτα Κηπουρού, η οποία είχε κεντρικό ρόλο στο «T-live». Μετά την αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από τον Alpha, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μέχρι πρότινος στενή της συνεργάτις δεν θα την ακολουθήσει στο επόμενο τηλεοπτικό βήμα της στο Open, αλλά θα παραμείνει στον Alpha. Μένει να δούμε αν η Γιώτα Κηπουρού θα «κουμπώσει» οριστικά στην ομάδα του «Καλύτερα δε γίνεται» και θα βρεθεί δίπλα στη Ναταλία Γερμανού.

Πηγή: Mediatime.gr

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα