Sportime

Ο Φειδίας Παναγιώτου άργησε στην εκπομπή γιατί... κατέθετε τα λεφτά του γάμου (video)

Με χιούμορ ξεκίνησε η τηλεοπτική εμφάνιση του Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος απέδωσε την καθυστέρησή του σε μια απρόσμενη αφορμή.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Φειδίας Παναγιώτου
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Φειδίας Παναγιώτου εμφανίστηκε με καθυστέρηση στην εκπομπή του Παρούτη και η εξήγηση που έδωσε ήταν απόλυτα στο ύφος του.

Ο πρόεδρος της Άμεσης Δημοκρατίας ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι άργησε επειδή βρισκόταν στην τράπεζα για να καταθέσει τα χρήματα του γάμου του. Η ατάκα έφερε πιο χαλαρό τόνο στην αρχή μιας συζήτησης που ήταν καθαρά πολιτική.

Ο παρουσιαστής τον καλωσόρισε, του ευχήθηκε για τον γάμο του και αστειεύτηκε ότι προς στιγμήν σκέφτηκε μήπως ξέχασε ξανά τα παπούτσια του.

Η συνέντευξη ήρθε σε μια κρίσιμη στιγμή για την Άμεση Δημοκρατία, καθώς ακολουθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές. Το κόμμα του Φειδία Παναγιώτου έχει παρουσιάσει 56 υποψηφίους και επιχειρεί να μεταφέρει τη δυναμική των social media στην κάλπη.

Ο ίδιος, πάντως, μπήκε στη συζήτηση με τον δικό του τρόπο. Πρώτα με συγγνώμη για την καθυστέρηση, μετά με χιούμορ για τον γάμο και αμέσως μετά με πολιτική ατζέντα.

https://www.youtube.com/watch?v=Dulx9C1XrS0

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα