Κυριακή 5 Ιουλίου 2026
Sportime

OPEN και Dimera: Εξώδικο στα Παραπολιτικά!

Νίκος Τοσκίτσης 1 λεπτά ανάγνωσης
OPEN και Dimera: Εξώδικο στα Παραπολιτικά!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Εξώδικο OPEN και Dimera Media Investments κατά της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για ψευδές και κακόβουλο δημοσίευμα.

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN (Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.) και η εταιρεία Dimera Media Investments, μοναδική μέτοχός του πρώτου, διαψεύδουν κατηγορηματικά, επιδίδοντας σχετική εξώδικη δήλωση, το απολύτως αναληθές και κακόβουλο άρθρο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2020 στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», «Secret», με τίτλο «Πουλάει και το OPEN ως τον Μάρτιο ο Σαββίδης».

Οι εταιρείες OPEN και Dimera Media Investments ζητούν άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, ακολουθώντας αυτή τη φορά τη νομική οδό, με εξώδικο προς την εφημερίδα «Παραπολιτικά» για το ψευδές και άκρως συκοφαντικό ανυπόγραφο άρθρο.

Η Dimera Media Investments διαψεύδει, επίσης, κατηγορηματικά την ανυπόστατη «είδηση» περί επικείμενης μεταβολής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του τηλεοπτικού σταθμού και καθιστά σαφές πως συνεχίζει δυναμικά την επενδυτική της δραστηριότητα στον χώρο των media, σχεδιάζοντας παράλληλα την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Τοσκίτσης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα