MEDIA

Όπου υπάρχει Ελλάδα: Παραμένει στο ΣΚΑΪ για δεύτερη σεζόν

Παρά τα σενάρια περί «κόκκινης κάρτας», το «Όπου υπάρχει Ελλάδα» κερδίζει τελικά μια θέση και στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με την Ευλαμπία Ρέβη να συνεχίζει το τηλεοπτικό της ταξίδι σε κάθε γωνιά της χώρας.
Όπου υπάρχει Ελλάδα: Παραμένει στο ΣΚΑΪ για δεύτερη σεζόν

Η ταξιδιωτική εκπομπή Όπου υπάρχει Ελλάδα με την Ευλαμπία Ρέβη συνεχίζει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά – Τι προβλέπεται για τη ζώνη προβολής της

Παρά τις αρχικές αμφιβολίες και τα ερωτήματα για την τηλεθέαση και το κόστος παραγωγής, το «Όπου υπάρχει Ελλάδα» παίρνει το «εισιτήριο» για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή με την Ευλαμπία Ρέβη, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο και ταξιδεύει τηλεθεατές σε γωνιές της Ελλάδας, φαίνεται πως κέρδισε τη στήριξη του καναλιού, το οποίο αποφάσισε να της δώσει παράταση ζωής και για την επόμενη χρονιά.

Αν και αρχικά υπήρξαν σκέψεις το πρόγραμμα να μετακινηθεί σε πρωινή ζώνη, τελικά η ιδέα αυτή δεν προχώρησε. Έτσι, όλα δείχνουν πως η εκπομπή θα παραμείνει στη μεσημεριανή ζώνη, με ώρα έναρξης στις 15:00, όπως συμβαίνει και σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Όπου υπάρχει Ελλάδα» αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου, γεγονός που πιθανότατα έπαιξε ρόλο στην απόφαση για συνέχιση της εκπομπής παρά τις αρχικές δυσκολίες.

Η παρουσία της Ευλαμπίας Ρέβη και η καθημερινή σύνδεση με τόπους ιδιαίτερης σημασίας, φαίνεται πως ενισχύουν το brand της εκπομπής και τη διατηρούν στο προσκήνιο, με το κανάλι να επενδύει για ακόμα μία σεζόν στο project.

Πηγή : Mediatime

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Porto Leone στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια: Αυτός είναι ο ρόλος του Λάζαρου!

Porto Leone στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια: Αυτός είναι ο ρόλος του Λάζαρου!

Τι θα δούμε ακριβώς από τον Λάζαρο στη σειρά «Porto Leone στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια»

Media
Media: Exathlon spoiler : Ανατροπή! Δεν πάει ο Νίνο Νικολαΐδης – Ποιος πάει στη θέση του

Exathlon spoiler : Ανατροπή! Δεν πάει ο Νίνο Νικολαΐδης – Ποιος πάει στη θέση του

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στο Exathlon με τον Νίνο που τελικά δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το παιχνίδι.

Media
Media: Grand Hotel: Αυτός είναι ο κρυφός ρόλος του Άρη

Grand Hotel: Αυτός είναι ο κρυφός ρόλος του Άρη

Τι έρχεται στο Grand Hotel!

Media
Media: Ηλέκτρα: Ο γιος της Φιόνας διεκδικεί τα λεφτά του Βρεττού – Ο Νικόλας παίρνει τα μέτρα του!

Ηλέκτρα: Ο γιος της Φιόνας διεκδικεί τα λεφτά του Βρεττού – Ο Νικόλας παίρνει τα μέτρα του!

Έρχεται με πολλές ανατροπές η σειρά «Ηλέκτρα»

Media
Media: Η γη της ελιάς: 4 νεκροί με το καλημέρα στα πρώτα επεισόδια του τελευταίου κύκλου – Αυτοί πεθαίνουν!

Η γη της ελιάς: 4 νεκροί με το καλημέρα στα πρώτα επεισόδια του τελευταίου κύκλου – Αυτοί πεθαίνουν!

Συγκλονιστικός ο τελευταίος κύκλος της σειράς «Η γη της ελιάς»

Media
Media: Άγιος Έρωτας: Συμβόλαιο θανάτου για τον πατέρα Νικόλαο – Αυτός τον θέλει νεκρό

Άγιος Έρωτας: Συμβόλαιο θανάτου για τον πατέρα Νικόλαο – Αυτός τον θέλει νεκρό

Καθηλωτικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος Έρωτας»

Media
Media: Παιχνίδια Εκδίκησης: Παντρεύονται Χρήστος και Μαρίνα – «Σφαγή» για Μάρκο και Μάγια λόγω του Άγη

Παιχνίδια Εκδίκησης: Παντρεύονται Χρήστος και Μαρίνα – «Σφαγή» για Μάρκο και Μάγια λόγω του Άγη

Επιστρέφουν δυναμικά τα «Παιχνίδια Εκδίκησης»

Media
Media: Ευγενία Σαμαρά: Πώς λέγεται η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει

Ευγενία Σαμαρά: Πώς λέγεται η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει

Νέα εκπομπή για την Ευγενία Σαμαρά!

Media
Media: Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στη τηλεόραση με το Auction Queens

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στη τηλεόραση με το Auction Queens

Όλα έτοιμα για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά!

Media