MEDIA

Πάμε Δανάη: Θα κάψει καρδιές ο νέος σεφ

Ο νεαρός σεφ Τίμος είναι το νέο... ατού του Πάμε Δανάη.

Το Πάμε Δανάη αλλάζει και η Δανάη Μπάρκα μας σύστησε μέσω Instagram τον νέο σεφ της εκπομπής της, ο οποίος δίχως αμφιβολία θα στρέψει πάνω
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Το Πάμε Δανάη αλλάζει και η Δανάη Μπάρκα μας σύστησε μέσω Instagram τον νέο σεφ της εκπομπής της, ο οποίος δίχως αμφιβολία θα στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Η Δανάη Μπάρκα ενθουσιασμένη ανακοίνωσε την άφιξη του Τίμου Ζαχαράτου στην τηλεοπτική της παρέα!

«Και από εδώ ο ΣΕΦ ΜΑΣ , ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ! @__timaros__ όνομα και πράγμα» έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου ποζάρει μαζί του, συστήνοντάς τον μας.

Και δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή του εμφάνιση καθώς ο Τίμος έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία στο χώρο της γαστρονομίας παρά τα 30 του χρόνια.

Με καταγωγή από την Κεφαλονιά, μεγάλωσε στην Πάτρα και δραστηριοποιείται με δικά του μαγαζιά στην Κύπρο ενώ στα άμεσα σχέδια του είναι ένα στέκι με τις μαγειρικές του δημιουργίες στην Αθήνα.

Μάλιστα έχει εργαστεί στο Παρίσι σε εστιατόρια που έχουν βραβευτεί με αστέρια Μισελέν ενώ έχει μαθητεύσει δίπλα στον σεφ Joel Robuchon, τον καλύτερο chef του 20ου αιώνα με τα περισσότερα αστέρια Μισελέν.

«Την πήρα σε μία ηλικία όπου κατάλαβα ότι η μαγειρική και η ενασχόληση με το φαγητό, είναι αυτό που με γαληνεύει. Ήταν η μόνη «δουλειά» (δεν το είδα ποτέ ως δουλειά) στην οποία δεν κοίταζα πότε θα περάσει η ώρα για να φύγω. Στα εφηβικά μου χρόνια, δεν ήμουν και το πιο ήσυχο παιδί, και ξαφνικά εμφανίστηκε κάτι που «έβγαζε» μία πιο ήρεμη πλευρά του εαυτού μου. Σίγουρα μέσα μου υπήρχε η ιδέα να ασχοληθώ με τη μαγειρική από πολύ νωρίς», έχει πει ο ίδιος για την απόφαση του να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Το Instagram account του είναι απίθανο με τον ίδιο να ποζάρει άλλοτε στις κουζίνες κι άλλοτε με τον υπέροχο σκύλο του. Μέσα από τις αναρτήσεις του μάλιστα αφήνει εύστοχα σχόλια.

«Το πιο θλιβερό πράγμα που συναντάει σήμερα κανείς στην μαγειρική είναι νέους που αντί να τους ενδιαφέρει το πιάτο, τους ενδιαφέρει το πως η στολή θα γράφει το όνομα τους. Τους ενδιαφέρει το πως θα φτιάξουν έναν αφρό από φασόλι αλλά δεν έχουν ιδέα πως να κάνουν μια φασολάδα. Το πιο θλιβερό στις μέρες μας είναι πως όλοι θέλουν να τους φωνάζουν “CHEF” αλλά από την άλλη δεν έχουν καμία όρεξη να λερώνουν τα χέρια τους ή την στολή τους… Είχα την τύχη και την όρεξη να δουλέψω με καλούς μάγειρες, συνεπείς προμηθευτές και κυρίως γνώστες εργοδότες όπου πήρα αμέτρητα πράγματα…Αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή είναι όσο πιο ψηλά ανεβαίνετε τόσο πιο ταπεινοί να είστε. Διαλέξτε το δύσβατο μονοπάτι και όχι αυτό του “Masterchef”…Η μαγειρική είναι γένος θηλυκού και τα θηλυκά θέλουν θυσίες….», έχει γράψει ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Εκτοξεύσεις ρουκετών κατά του αεροδρομίου της Καμπούλ!

Μανωλάς: Το ποστάρισμα του μετά τη νίκη κόντρα στη Τζένοα – «Νάπολι για πάντα»! (pic)

Big Brother: Παίκτρια εξομολογήθηκε ότι δολοφόνησαν τον σύντροφό της!

Exit mobile version