MEDIA

Survivor All Star spoiler αποχώρηση 4/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει!

Τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor All Star. Υπάρχει φαβορί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.
Survivor All Star spoiler αποχώρηση 4/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι – Αυτός το φαβορί να αποχωρήσει!

Survivor All Star spoiler αποχώρηση 4/5: Το Survivor All Star έχει τον τρόπο του. Οι ανατροπές και οι Βόμβες έως τώρα είχαν να κάνουν με τις αποβολές. Πλέον, έχουμε και τις οικειοθελείς αποχωρήσεις. Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί στο Survivor όμως. Όπως και η διαδικασία αποχώρησης από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Υπάρχει φαβορί αποχώρησης.

Η ψηφοφορία είναι αμφίρροπη. Θέλετε να το πω; Θέλετε να το αναφέρω; Κάθε φορά είναι δύσκολη η πρόβλεψη. Κάθε φορά έχουμε κάποιες παραμέτρους που δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε. Αυτές κάνουν ιδιαίτερη κάθε διαδικασία αποχώρησης. Η οικειοθελής αποχώρηση ΒΟΜΒΑ κάνει δύσκολη την όποια πρόβλεψη.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης παίρνει την απόφαση απόψε να είναι το τελευταίο επεισόδιο που έχει παρουσία στο παιχνίδι επιβίωσης. Αυτό σημαίνει πως οι υποψηφιότητες έρχονται σε ισορροπία. Δύο παίκτες από την κόκκινη ομάδα, δύο παίκτες από την μπλε. Τόσο από τους Διάσημους, όσο κι από τους Μαχητές, άνδρες είναι στον τάκο. Από την κόκκινη ομάδα άλλωστε, δυνατότητα να ψηφιστούν οι γυναίκες δεν υπήρχε.

Στο Survivor υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες. Στο διαδίκτυο και όχι μόνο κυκλοφορούν πολλά Poll και δημοσκοπήσεις. Και εμείς κάνουμε τα δικά μας για να δούμε την τάση και το τι θέλει ο κόσμος. Αυτό που παίρνουμε είναι ο σφυγμός. Το τι θα ήθελε να δει το κοινό, με την τηλεθέαση να έχει τον δικό της ρόλο σε όλα αυτά. Όταν έρχεται η ώρα του ταμείου όμως, είναι το ζήτημα αλλιώτικο. Στο ποιος πληρώνει για να ψηφίσει είναι η αναφορά μου. Θα επανέλθω σε αυτό όμως, προς το τέλος.

Θα κάνουμε και την εκτίμησή μας, την τελική. Διότι, υπάρχουν φαβορί παραμονής, αλλά κατά την άποψή μας υπάρχουν και τα φαβορί αποχώρησης. Πάντα θα υπάρχουν παίκτες που μοιάζει δύσκολο πως θα αποχωρήσουν και τώρα υπάρχει και παίκτης που μοιάζει πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Survivor All Star. Το οριστικό Survivor spoiler θα έρθει νωρίς το πρωί. Πρώτα, ως συνήθως, από το Sportime.

Οι ψηφοφορίες μας

Στο Sportime ψηφίζουμε ΕΔΩ με αρνητική ψήφο. Με άλλα λόγια, έχουμε τη δυνατότητα να ψηφίσουμε ποιον παίκτη θέλουμε να αποχωρήσει.

Στο Mediatime έχουμε τη δυνατότητα ΕΔΩ να ψηφίσουμε ακριβώς όπως στο κανονικό παιχνίδι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Survivor spoiler αποχώρηση 4/5: Το φαβορί να αποχωρήσει

Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Ως εκ τούτου, να επαναλάβουμε πως αυτό που κάνουμε τώρα, αυτή η ανάρτηση είναι μια απλή εκτίμηση της κατάστασης. Βασίζεται απλά σε κάποιες πληροφορίες που έχουμε και τάσεις από τους παίκτες.

Τις περισσότερες φορές πέφτουμε μέσα σαν Sportime. Ειδικά τελευταία είμαστε σχεδόν αλάνθαστοι. Να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτό. Ελπίζουμε να συμβεί. Διότι, η σημερινή μας εκτίμηση είναι ξανά κόντρα στο ρεύμα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο άνθρωπος με τα ρεκόρ και τις περισσότερες παραμονές στο Survivor από όλους. Από τη στιγμή που έβαλε και το Κερατσίνι μέσα στο παιχνίδι, δύσκολο να φύγει από το Survivor All Star. Μην ξεχνάμε και τη στήριξη που δίνει η Βρισηίδα στον Professor μέσα από τα social.

Ο Νικόλας Αγόρου είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμπάθειες. Καλός, ήρεμος, πράος, αλλά κάπως… άχρωμος για το Survivor All Star. Θα πει κανείς, αφού έχει συμπάθειες όμως θα πάρει τις ψήφους που χρειάζεται. Δεν είμαι σίγουρη για το κοινό του. Έχει επικοινωνιακό κενό ο Αγόρου. Αυτός είναι το φαβορί να αποχωρήσει.

Ο Γιώργος Κορόμι έχει πέσει αγωνιστικά. Δεν έχει τρελό κοινό, δεν είναι από τους παίκτες που προκαλούν εντάσεις. Δεν βάζει χρώμα στο παιχνίδι, αλλά πιθανότατα θα μείνει. Δεν μπορούμε όμως στον συγκεκριμένο παίκτη να είμαστε 100% σίγουροι για την παραμονή του. Είναι το δεύτερο φαβορί αποχώρησης..

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι αυτός που είναι. Ο παίκτης που λέει μια κουβέντα παραπάνω, αυτός που δημιουργεί εντάσεις και κάνει διάφορα. Μοιάζει να έπαιξε ρόλο στην αποχώρηση του Χανταμπάκη. Αυτό σε βάθος χρόνου θα του στοιχίσει. Αλλά σε βάθος χρόνου, όχι τώρα. Το Αίγιο θα στηρίξει ξανά.

Εν κατακλείδι, ο Νικόλας Αγόρου είναι το φαβορί να αποχωρήσει. Παρά το γεγονός πως οι περισσότερες δημοσκοπήσεις και γκάλοπ τον δίνουν φαβορί να μείνει, την κρίσιμη ώρα δεν είμαι βέβαιη ότι θα βρεις της ψήφους. Και ο Κόρο δεν πρέπει να νιώθει σίγουρος. Μαρτίκας και Καραγκούνιας θεωρώ θα μείνουν.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ

Αυτός αποχωρεί από το Survivor All Star

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): RIP Chris Rea…

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): RIP Chris Rea…

Πρωτοσέλιδο Sportime (23/12): Ο Κρις Ρία μεταξύ άλλων τραγούδησε και για τα Χριστούγεννα, έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Τι θα φορεθεί αυτά τα Χριστούγεννα; Ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τα πιο χρήσιμα fashion tips στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Τι θα φορεθεί αυτά τα Χριστούγεννα; Ο Λάκης Γαβαλάς δίνει τα πιο χρήσιμα fashion tips στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ από τον Λάκη Γαβαλά επιτέλους δίνονται απαντήσεις για το τι θα φορεθεί φέτος τα Χριστούγεννα

Media
Media: Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Χάνει κατά κράτος στο ποδόσφαιρο ο Αλαφούζος, αλλά στις αθλητικές εκπομπές Μαρινάκης, Σαββίδης και ΕΡΤ βλέπουν την πλάτη του

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά στα τηλεοπτικά ο Γιάννης Αλαφούζος κερδίζει τους αντιπάλους του

Media
Media: Χωρίς αντίπαλο το Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη κράτησε ξανά την κορυφή της τηλεθέασης

Χωρίς αντίπαλο το Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη κράτησε ξανά την κορυφή της τηλεθέασης

Όταν η Αγγελική Νικολούλη βγαίνει στον αέρα, οι ισορροπίες αλλάζουν. Το Φως στο Τούνελ επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη σταθερή του κυριαρχία

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): ΑΕΚ σημαίνει ανατροπή και πλέον κορυφή!

Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): ΑΕΚ σημαίνει ανατροπή και πλέον κορυφή!

Πρωτοσέλιδο Sportime (22/12): Η ΑΕΚ κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Eurovision: Η παρουσιάστρια-έκπληξη που θέλει η ΕΡΤ δίπλα στον Καπουτζίδη στους ημιτελικούς

Eurovision: Η παρουσιάστρια-έκπληξη που θέλει η ΕΡΤ δίπλα στον Καπουτζίδη στους ημιτελικούς

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο σχεδιασμός της ΕΡΤ για τη Eurovision, με ένα όνομα-έκπληξη να βρίσκεται στο τραπέζι για την παρουσίαση των ημιτελικών, δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Media
Media: The Voice: Σάρωσε στην τηλεθέαση και ανεβάζει κι άλλο την ένταση – Απόψε 18 νέες μάχες για τον ημιτελικό

The Voice: Σάρωσε στην τηλεθέαση και ανεβάζει κι άλλο την ένταση – Απόψε 18 νέες μάχες για τον ημιτελικό

Το The Voice of Greece επιβεβαίωσε γιατί παραμένει το απόλυτο μουσικό ραντεβού της ελληνικής τηλεόρασης...

Media