MEDIA

Survivor εμπιστευτικό: Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν υπάρχει επίσημα κάποιο όνομα!

Tο Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο όνομα ακόμα που να έχει συμφωνήσει. Και υπάρχουν λόγοι για αυτό.
Survivor εμπιστευτικό: Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν υπάρχει επίσημα κάποιο όνομα!

Το Survivor είναι προ των πυλών. Σε περίπου 1,5 μήνα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και προς τα έξω δεν έχει βγει επίσημα κανένα όνομα. Ασφαλώς και αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, θα το είχατε μάθει από το Sportime. Υπάρχει κάποιος που να μας πιάνει στα Survivor spoiler; Ασφαλώς και όχι!

Πολύ σωστά ο Γιώργος Λιανός είπε όταν ρωτήθηκε πως από αυτούς που ακούγονται στην αρχή, στο τέλος δεν πάει κανένας. Υπάρχει λόγος σοβαρός που ακόμα δεν έχει κλείσει επισήμως ένα όνομα για τον Άγιο Δομίνικο. Όχι επειδή είναι νωρίς, ίσα ίσα έχει καθυστερήσει κάπως η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αρχικά ήθελαν να δουν με ποιους χαρακτήρες θα ξεκινήσει η Φάρμα. Αυτό πλέον είναι γνωστό. Στη συνέχεια ήταν απαραίτητο να ελέγξει τα πάντα ο Ατζούν. Να σας θυμίσει η Γεωργία κάπου εδώ πως πέρυσι αν δεν υπήρχαν οι διορθωτικές κινήσεις θα είχε πάει… άπατο. Και αυτές τις διορθώσεις τις έκανε ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός. Ως αποτέλεσμα είχε να μπουν νέοι παίκτες που έκαναν τη διαφορά.

Survivor – Πλάνο για υψηλή τηλεθέαση

Μετά από ένα χρόνο απουσίας ήταν κάπου αναμενόμενο πως το περυσινό Survivor θα πάει καλά. Και πήγε πράγματι πολύ καλά. Φέτος όμως τα πράγματα δεν πρόκειται να είναι το ίδιο εύκολα σε ότι έχει να κάνει με την τηλεθέαση. Από τη στιγμή που η μυθοπλασία κάνει τέτοιο χαμό στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, θα είναι ζόρικη η κατάσταση.

Γι’ αυτό και η ορθή επιλογή των χαρακτήρων είναι κάτι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Να υπάρχει σωστή ισορροπία ανάμεσα στο ριάλιτι και την αγωνιστικότητα. Καλώς ή κακώς, οι στίβοι μάχης είναι που κάνουν τους παίκτες αγαπητούς στο κοινό. Εκεί ξεχωρίζει τον καλό και τον πιθανό νικητή στο Survivor.

Από εδώ και πέρα θα τρέξει με γοργούς ρυθμούς το casting. Είναι καιρός για επίσπευση της κατάστασης Οι λίστες έχουν συγκεντρωθεί και οι υποψήφιοι αναμένεται να λάβουν τις κλήσεις τους. Κάποιοι όπως ο Σάκης Κατσούλης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν ήδη κάνει κρούσεις, οι ίδιοι, για να επιστρέψουν. Όλα είναι ανοικτά. Όσα άλλα διαβάζετε σε άλλες ιστοσελίδες δεν ισχύουν. Προσπαθούν απλώς να προωθήσουν δικά τους παιδιά. Ακόμα κι εδώ υπάρχει αναπαραγωγή όσων έχουν ακουστεί. Ορθά πράττει η Δανάη και σας λέει τι συζητούν τα κανάλια στα ρεπορτάζ τους. Με εξαίρεση ένα όνομα από το χώρο του στίβου που είναι όντως πολύ κοντά σε συμφωνία.

Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Survivor 8/2 spoiler : Ποια ομάδα έχει προβάδισμα στις ασυλίες

Μια πρώτη (λογική) εκτίμηση για την ομάδα που έχει προβάδισμα να κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες αυτή τη βδομάδα στο Survivor.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor 8/2 : Αυτές είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Προσθήκες ετοιμαζόμαστε να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Ποιες είναι οι δύο γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι επιβίωσης.

Media
Media: Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Τέλος για το Να μ’ αγαπάς – Ο Alpha αλλάζει καθημερινή μυθοπλασία

Η καθημερινή σειρά Να μ’ αγαπάς ολοκληρώνει τον κύκλο της το καλοκαίρι, με τον Alpha να σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα στη μυθοπλασία, ποντάροντας σε νέα δραματική παραγωγή με στοιχεία μυστηρίου.

Media
Media: Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Τηλεοπτική αγορά 2026: Μικρή άνοδος στη διαφήμιση, αλλά με αστερίσκους

Με θετικό πρόσημο μπήκε το 2026 για την τηλεοπτική διαφήμιση, όμως πίσω από την ήπια άνοδο των αριθμών κρύβονται καθυστερήσεις, επιφυλάξεις και ένα περιβάλλον που παραμένει εύθραυστο.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!!  Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Survivor 8-2 : Τα δείχνει όλα το trailer!! Τι γίνεται με την Αναστασία – Πόσοι νέοι παίκτες μπαίνουν και σε ποιες ομάδες

Πολύ διαφωτιστικό το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor, σε ότι αφορά την Αναστασία και τις νέες προσθήκες.

Media
Media: Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Πράσινο φως από το ΕΚΚΟΜΕΔ: Οι σειρές που παίρνουν επιδότηση και μπαίνουν μπροστά

Κομβικές αποφάσεις για την ελληνική μυθοπλασία παίρνει το ΕΚΚΟΜΕΔ, δίνοντας το πράσινο φως σε νέες σειρές που εξασφαλίζουν επιδότηση και μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης.

Media
Media: Survivor 8/2 : Αυτός μπαίνει την Κυριακή!

Survivor 8/2 : Αυτός μπαίνει την Κυριακή!

Επιβεβαιώνονται οι προσθήκες στο Survivor και θα δούμε σίγουρα κάποιες την ερχόμενη Κυριακή. Ποιος παίκτης μπαίνει σίγουρα…

Media