Sportime

Survivor: Γιατί πήγαν να παίξουν ξύλο Σοϊλέδης και Καραγκούνιας

Μεγάλη ένταση στην παραλία των Διάσημων ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και στον Τάκη Καραγκούνια!

Δανάη Τριανταφυλλίδου 1 λεπτά ανάγνωσης
Survivor: Η νέα ήττα για τους Διάσημους έφερε αρκετή ένταση. Τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βρισηδία, αλλά κυρίως μετά το αγώνισμα.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Survivor: Η νέα ήττα για τους Διάσημουςέφερε αρκετή ένταση. Τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βρισηίδα, αλλά κυρίως μετά το αγώνισμα στη παραλία.

Πρωταγωνιστές ήταν ο Άρης Σοϊλέδηςκαι ο Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίοι έγιναν «μαλλιά κουβάρια»! Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο μισθοφόρος εμπλέκεται σε καυγά, μιας και πρόσφατα παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον Αρσενίου.

Αυτή τη φορά, όλα ξεκίνησαν όταν κατηγόρησε τον 30χρονο ποδοσφαιριστή λέγοντας πως πάντα πάει πρώτος για ψάρεμα.

«Ο Άρης για άλλη μια φορά ήθελε να πάρει το ψαροντούφεκο να πάει για ψάρεμα, δεν με έχει αφήσει ποτέ να πάω πρώτος. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. Μάλλον προσπαθεί να βγάζει αυτός τα ψάρια για να κάνει το κέφι του; προσπαθεί να δείξει ότι προσφέρει περισσότερα;», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε ένας πολύ έντονος διάλογος και λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση!

Όλα όσα θέλετε να μαθαίνετε για το Survivor είναι στο mediatime.gr!

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα