Sportime

Survivor highlights 22/2: Με... μισό μάτι κοιτούσε τον πρώην η Μαριαλένα - Καρολίνα αριστερό εξτρέμ Super League! (vids)

Survivor highlights 22/2: Το χθεσινό επεισόδιο αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το Survivor δεν απογοήτευσε το κοινό του.

Γεωργία Τσιαρλή 2 λεπτά ανάγνωσης
Survivor highlights 22/2: Με... μισό μάτι κοιτούσε τον πρώην η Μαριαλένα - Καρολίνα αριστερό εξτρέμ Super League! (vids)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Survivor highlights 22/2: Το χθεσινό επεισόδιο αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το Survivor δεν απογοήτευσε το κοινό του.

Survivor highlights 22/2: Οι εντάσεις στις δύο παραλίες ήταν έντονες από την αρχή αλλά όταν στους Μπλε μπήκαν οι νέοι παίκτες έγινε το έλα να δεις.

Η Μαριαλένα, όπως είχαμε δει και από το Survivor trailer έπαθε σοκ, βλέποντας τον πρώην της, Σάκη να μπαίνει στο παιχνίδι μαζί με τη νυν σχέση του, Χριστίνα.

Ο Σάκης Κατσούλης επιχείρησε μία προσέγγιση στο «βαρύ» χαρτί των Μπλε αλλά η προσπάθεια απέτυχε αφού η Μαριαλένα τον κοιτούσε με... μισό μάτι.

Όπως είναι λογικό, η ίντριγκα στην καλύβα εκτοξεύτηκε με το παρεάκι Τζέημς, Άννα Μαρία, Νίκος και Μαριαλένα να απομονώνονται για να συζητήσουν τις εξελίξεις.

Το Twitter την ώρα εκείνη ξεφάντωνε...

Όταν συνδυαζεις το survivor, το power of love και την εκπομπή της Αννίτας σε ένα #survivorGRpic.twitter.com/yOr27sst97

— Ειρήνη A♥️ (@blublu21_) February 21, 2021

Στην άλλη παραλία οι αφίξεις δεν επηρέασαν και τόσο αφού οι παίκτες έχουν συγκεντρωθεί στο πώς θα απαλλαγούν από τις ήττες, που φέρνει η Ανθή Σαλαγκούδη.

Τριαντάφυλλος και Σοφία ήρθαν σε ρήξη με θέμα την Ανθή και ο Ασημακόπουλος εξέπεμψε SOS!!

#survivorGR

Το είδωλο απευθύνει έκκληση!!! Ανθή φύγε 😂😂😂😂😂 pic.twitter.com/6vlohQHzlQ

— Friendly Mushroom Official 🖤🦄 (@manitaropita) February 21, 2021

Τι πετσόκομμα είναι αυτό στην Ανθή από την αγαπημένη μου τριάδα σήμερα? ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΏ #survivorGRpic.twitter.com/pTHIZEeluk

— Harry's Dimples lover (@despoina01) February 21, 2021

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίαζε και το αγώνισμα επάθλου της ημέρας, που δεν ήταν άλλο από αγώνες ποδοσφαίρου. Εκεί, μπορεί οι «επαγγελματίες» Μπλε κέρδισαν το ταχίνι αλλά μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Σαν άλλο εξτρέμ της Super League, με απίθανο αριστερό πόδι η κορυφαία παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έκανε εκπληκτικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και ξεχώριζε σαν τη μύγα μεσ' το γάλα ανάμεσα σε συμπαίκτριες και αντίπαλες, που με το ζόρι την... έβρισκαν.

Η προσπάθειά της όμως δεν ήταν αρκετή αφού οι άνδρες των Κόκκινων αποδείχθηκαν «παλτά» και έτσι οι Μπλε πήραν το έπαθλο φαγητού, ξεκινώντας με νίκη την εβδομάδα τους στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεωργία Τσιαρλή

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα