MEDIA

SURVIVOR: Είναι τρελό το ποσό που έχει συγκεντρώσει ο Ντάφυ μέχρι τώρα

Ούτε στα τέλη της δεκαετίας του '90 που έκανε το «μπαμ» ως τραγουδιστής στις πίστες, δεν έχει βγάλει ο Τριαντάφυλλος όσα από το ριάλιτι Survivor.
SURVIVOR: Είναι τρελό το ποσό που έχει συγκεντρώσει ο Ντάφυ μέχρι τώρα

Ούτε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 που έκανε το «μπαμ» ως τραγουδιστής και τα μεροκάματα στις πίστες ήταν υψηλότατα, δεν έχει βγάλει ο Ντάφυ όσα από το Survivor.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς Ντάφυ, κατα κόσμον Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, έχει αποκομίσει ένα «τρελό» ποσό από το Survivor.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία του και ο Ντάφυ, παρά τις έντονες αντιπαραθέσεις και τους καυγάδες έχει καταφέρει να παραμείνει στο Survivor 4 κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Άλλωστε αποτελεί κι ένα από τα πιο γερά χαρτιά του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί για την τηλεθέαση

Ολο αυτό έχει «μετουσιωθεί» σε ένα ποσό που… ζαλίζει και θυμίζει συμβόλαιο ποδοσφαιριστή παρά κάποιου που μετέχει σε ένα τηλεπαιχνίδι ουσιαστικά.

Σε οικονομικό επίπεδο ο Τριαντάφυλλος πρέπει ήδη να αισθάνεται ως ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, καθώς οι αμοιβή του έως τώρα ξεπερνά το ποσό που θα κερδίσει ο νικητής του τελικού!

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό, μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής έχει συγκεντρώσει 137,000 ευρώ!

Αναλυτικότερα ο Ντάφυ λαμβάνει 6,000 ευρώ την εβδομάδα και άλλα 5,000 ευρώ μπόνους για την παράταση που πήρε το παιχνίδι.

Προφανώς και αναγνωρισιμότητα που απέκτησε στο Survivor αναμένεται να «εξαργυρωθεί» και όσον αφορά το κασέ του στα νυχτερινά κέντρα όταν επιστρέψει στην Ελλάδα

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα κερδίσουν το έπαθλο του αυτοκίνητου που δίνει ο Ατζούν! (vid)

House of Fame: Ο Στέφανος δεν τα είχε καταφέρει στο voice

MasterChef highlights 28/5: Διονύσης και Μαρίνα άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς! (vids)

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026

Media
Media: Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Μελίνα Λεφάντζη: Από το Grand Hotel του ΑΝΤ1 στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Σε νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο περνά η Μελίνα Λεφάντζη, η οποία μετά το Grand Hotel του ΑΝΤ1 μετακομίζει στην ΕΡΤ, συμμετέχοντας σε βασικό ρόλο στο νέο project μυθοπλασίας της δημόσιας τηλεόρασης.

Media
Media: Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Survivor 2026 : Ακόμα δύο παίκτες στη λίστα – Ρέθυμνο και Ηγουμενίτσα

Τα νεότερα για τους παίκτες του Survivor 2026...

Media
Media: ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

ΣΚΑΪ: Επιστροφή στη μυθοπλασία με νέες σειρές – Τι αλλάζει στο κανάλι

Ο ΣΚΑΪ επανεξετάζει σοβαρά τη μυθοπλασία και ανοίγει ξανά τον φάκελο των σειρών. Νέα σχέδια, προσεκτικά βήματα και αλλαγή στρατηγικής.

Media
Media: MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

MEGA: Πρωτιά τηλεθέασης με το Betsson Super Cup και το Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Το MEGA κυριάρχησε στην τηλεθέαση με τη ζωντανή μετάδοση του Betsson Super Cup και τον αγώνα Ολυμπιακός – ΟΦΗ.

Media
Media: Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ είναι πλέον γεγονός, με την ημερομηνία πρεμιέρας να έχει «κλειδώσει».

Media
Media: Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Παρά Πέντε reunion: Οι δύο ηχηρές απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες

Μπορεί το reunion του Παρά Πέντε να σκόρπισε νοσταλγία και συγκίνηση, όμως δεν έλειψαν και οι ηχηρές απουσίες, που σχολιάστηκαν έντονα από το κοινό.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2026.

Media
Media: Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Γιώργος Παπαδάκης: Ο άνθρωπος που ανέδειξε την πρωινή ενημέρωση

Ο Γιώργος Παπαδάκης σημάδεψε την πρωινή ενημέρωση, γράφοντας ιστορία με το «Καλημέρα Ελλάδα» και μια πορεία δεκαετιών στην τηλεόραση.

Media