Sportime

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ατύχημα του Σταύρου Φλώρου. Τί είπε για το μέλλον του Survivor

Ο Γιώργος Λιανός γύρισε στην Ελλάδα μετά το σοβαρό ατύχημα του Σταύρου Φλώρου στο Survivor και μίλησε για τη στήριξη στον παίκτη, αλλά και για την απόφαση διακοπής του παιχνιδιού.

Δανάη Τριανταφυλλίδου 2 λεπτά ανάγνωσης
Survivor Γιώργος Λιανός
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το σοβαρό ατύχημα του Σταύρου Φλώρου στο Survivor και μίλησε για πρώτη φορά, εμφανώς φορτισμένος, για όσα έζησε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στο πλευρό του παίκτη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και ξεκαθάρισε ότι, πάνω από κάθε τηλεοπτικό σχέδιο και κάθε αγωνιστική εξέλιξη, προέχει η ανθρώπινη ζωή. «Το μυαλό μας είναι στον Σταύρο», είπε, δίνοντας το πραγματικό βάρος της υπόθεσης.

Ο Λιανός απέφυγε να μπει σε ιατρικές λεπτομέρειες, σεβόμενος το απόρρητο και την προσωπική κατάσταση του παίκτη. Περιορίστηκε να πει ότι ο Σταύρος είναι καλά και πως όλοι περιμένουν να τον δουν ξανά δυνατό και υγιή.

Η απόφαση να σταματήσει το Survivor

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά του Survivor έκλεισε με τρόπο που κανείς δεν είχε φανταστεί. Το ατύχημα του Σταύρου Φλώρου άλλαξε αμέσως την προτεραιότητα όλων των ανθρώπων της παραγωγής και οδήγησε στη διακοπή της προσπάθειας των παικτών.

Ο Γιώργος Λιανός τόνισε ότι η απόφαση αυτή ήταν η μόνη που μπορούσε να ληφθεί. «Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή», ανέφερε, εξηγώντας ότι από τη στιγμή που σώθηκε ο άνθρωπος, το ζητούμενο είναι πλέον να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επόμενη μέρα του.

Η τοποθέτησή του είχε και έναν ευρύτερο τόνο. Ο παρουσιαστής στάθηκε στο μήνυμα που αφήνει ένα τέτοιο περιστατικό, λέγοντας πως ο Σταύρος «μας έδωσε ένα γερό μάθημα ζωής». Κάλεσε, μάλιστα, όλους να προσέχουν περισσότερο, ειδικά όσους κρατούν τιμόνι ή βρίσκονται σε συνθήκες όπου ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη.

Τι είπε για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ο Λιανός ρωτήθηκε και για το αν έχει συζητηθεί το τηλεοπτικό μέλλον του Survivor ή το δικό του επόμενο βήμα. Η απάντησή του ήταν καθαρή: δεν θέλει αυτή την περίοδο να ασχοληθεί με τίποτα από αυτά.

Όπως είπε, αυτό το καλοκαίρι θέλει να ηρεμήσει, να πάρει απόσταση από όσα έγιναν και να αφήσει τις αποφάσεις για αργότερα. Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει το Survivor την επόμενη σεζόν, σημείωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι και πως οι σχετικές αποφάσεις ανήκουν στον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής παραδέχθηκε ότι το περιστατικό τον σημάδεψε, όμως δεν θέλησε να δώσει δραματικό τόνο στα λόγια του. Είπε ότι έκανε αυτό που του έλεγε η καρδιά του εκείνη τη στιγμή και ότι παραμένει σε καθημερινή επικοινωνία με τον Σταύρο.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα κλείνει έναν πολύ έντονο κύκλο για τον ίδιο και για την ομάδα του Survivor. Το τηλεοπτικό κομμάτι μπαίνει προσωρινά στην άκρη. Αυτό που μένει μπροστά, όπως φάνηκε από τα λόγια του, είναι η αποκατάσταση του Σταύρου και η στήριξη που θα χρειαστεί από τους ανθρώπους γύρω του.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα