Sportime

Survivor - Πάνος Καλίδης: «Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους - Δε θα μειώσω την αξιοπρέπεια μου και δεν γλείφω κανέναν»

Για την εμπειρία του στο Survivor μίλησε ο Πάνος Καλίδης που αποκάλυψε πως δεν μιλάει με όλους από το παιχνίδι ενώ με ορισμένους έχει έρθει σε αντιπαράθεση!

Γεωργία Τσιαρλή 2 λεπτά ανάγνωσης
Survivor - Πάνος Καλίδης: «Έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους - Δε θα μειώσω την αξιοπρέπεια μου και δεν γλείφω κανέναν»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Για την εμπειρία του στο Survivor μίλησε ο Πάνος Καλίδης που αποκάλυψε πως δεν μιλάει με όλους από το παιχνίδι ενώ με ορισμένους έχει έρθει σε αντιπαράθεση!

Survivor - Πάνος Καλίδης: Ο Πάνος Καλίδης αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και μιλώντας στην εκπομπή Love itτης Ιωάννας Μαλέσκου θυμήθηκε αυτή του την εμπειρία αποκαλύπτοντας παράλληλα πως δεν κρατάει επαφές με όλους του διαγωνιζόμενους του Survivor 4, εκ των οποίων με ορισμένους έχει έρθει σε αντιπαράθεση.

«Αν διατηρώ επαφή με όλα τα παιδιά. Δεν γίνεται αυτό. Σίγουρα οι χαρακτήρες μέσα ήμασταν πάρα πολύ διαφορετικοί γιατί ήμασταν 24 παιδιά και μετά μπήκαν κι άλλοι. Δεν είναι απλό πράγμα το κάστινγκ και δεν γίνεται με το ποιος έχει πιο καλούς μύες. Βάζουν χαρακτήρες που να μην ταιριάζουν» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

«Δεν γίνεται να ταιριάξεις με όλους. Έχω έρθει κι εγώ σε αντιπαράθεση με παιδιά. Δεν κρατώ σε κανένα κακία. Αν θέλει κάποιος να μου μιλήσει… Θα πω καλημέρα αν δω κάποιον στον δρόμο αλλά σίγουρα δε θα μειώσω την αξιοπρέπειά μου και δεν γλείφω κανέναν» συμπλήρωσε ο Πάνος Καλίδης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Τριαντάφυλλος – Κόρο: Ακόμα και οι γονείς του ξενέρωσαν γι’ αυτό που έκανε στον Ντάφυ

MasterChef – Μαργαρίτα: Η νικήτρια αποκάλυψε τι θα κάνει το χρηματικό έπαθλο!

Σανς – Μπακς 119-123: Έκανε το μπρέικ το Μιλγουόκι – Μία νίκη μακριά από τον τίτλο ο άπιαστος Αντετοκούνμπο!

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γεωργία Τσιαρλή

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα