Survivor spoiler: Πάμε για περισσότερους από 6 υποψήφιους;
Ανατροπή στο Survivor με νέα ανακοίνωση και πιθανή αύξηση υποψηφίων προς αποχώρηση.
Δεν λέει να ηρεμήσει το Survivor, με το αποψινό επεισόδιο να φέρνει νέα ανακοίνωση που ενθουσιάζει τους παίκτες, αλλά και ανοίγει τον δρόμο για ανατροπές.
Οι Επαρχιώτες πλήρωσαν την ήττα τους, με τον Μάνο Μαλλιαρό να βγαίνει υποψήφιος σε μια ψηφοφορία που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, τα «πηγαδάκια» έχουν πάρει φωτιά, καθώς πολλοί βλέπουν πίσω από την απόφαση αυτή κάτι περισσότερο από μια απλή επιλογή.
Την ίδια στιγμή, οι Αθηναίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το τρίτο αγώνισμα ασυλίας για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν σε μια μάχη χωρίς περιθώρια.
Οι ήδη υποψήφιοι – Μαλλιαρός, Λιάγγα, Μαντίσα, Κούρτοβικ και Κάππος – περιμένουν να δουν ποιος θα προστεθεί στη λίστα, με το ενδεχόμενο ισοψηφίας να ανοίγει το σενάριο για ακόμα περισσότερους.
Το ερώτημα είναι ένα: Θα μείνουν οι υποψήφιοι έξι ή θα δούμε νέο «ρεκόρ»;
Το μόνο σίγουρο είναι πως το αποψινό Survivor θα έχει ένταση, στρατηγική και εξελίξεις που θα καθορίσουν την επόμενη αποχώρηση.
Survivor spoiler - Πάνω από 6 υποψήφιοι;
Μπορεί στο αγώνισμα ασυλίας να μη δίνει spoiler η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, αλλά μας δίνει άλλο spoiler. Για ποιο λόγο να μας αναφέρει για ισοψηφία υποψηφίων αν δεν υπάρχει τέτοια; Ποιος ο λόγος;
Κανένας απολύτως. Για να μας το λένε έτσι, έχει συμβεί. Και ποντάρουμε στο ότι αυτό θα δούμε. Πάμε για 7 υποψήφιους προς αποχώρηση δηλαδή…
Διαβάστε επίσης
Survivor : Τα στατιστικά δείχνουν πως οι Επαρχιώτες έκαναν έγκλημα
Survivor 28-4 spoiler : Ποιος κερδίζει την 3η ασυλία; – Τι δείχνει το trailer
