Sportime

The Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που επέλεξε τελικά ο Αλέξης Παππάς!

Στο τέλος έφτασε ο δεύτερος κύκλος του The Bachelor με τον Αλέξη Παππά να ανακοινώνει την κοπέλα η οποία κατέκτησε την καρδιά του στον χτεσινό τελικό.

Δανάη Τριανταφυλλίδου 2 λεπτά ανάγνωσης
The Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που επέλεξε τελικά ο Αλέξης Παππάς!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Συναρπαστικός ήταν ο χτεσινός τελικός του The Bachelor όπου ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την κοπέλα με την οποία θα χτίσουν μαζί το μέλλον τους.

Το σόου του Alphaτο οποίο μας κράτησε συντροφιά τους τελευταίους 4 μήνες, μπορεί να μην ήταν τόσο επιτυχημένο στην τηλεθέαση όσο η πρώτη του σεζόν ωστόσο υπήρξαν αρκετές στιγμές με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στον χτεσινό τελικό είδαμε μετά το ταξίδι των πρωταγωνιστών στη Ρόδο (όπου ξεχώρισε η στιγμή όπου η Αθηνά NY ζήτησε φέτα στο πεντάστερο ξενοδοχείο) τον Αλέξη Παππά να πηγαίνει τις δύο κοπέλες του τελικού στην Σαντορίνη.

Οι δύο φιναλίστ του «The Bachelor» ήταν η εκρηκτική Αθηνά NY και η γοητευτική Άννα. Οι κοπέλες είχαν ξεχωρίσει εδώ και καιρό και φαινόταν ότι ο Παππάς τους είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Μετά από την πολύμηνη μάχη που έδωσαν οι 2 τους για την καρδιά του «Bachelor» τόσο μεταξύ τους όσο και με τις υπόλοιπες 23 κοπέλες, στο τέλος η νικήτρια ήταν μία.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Αθηνά NY!

Ο Αλέξης Παππάς έκανε την απόλυτη ανατροπή και διάλεξε την Αθηνά για παρτενέρ του! Λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα, με φόντο το υπέροχο τοπίο της Σαντορίνης, έδωσε το μονόπετρο δαχτυλίδι στην Αθηνά NY και η κοπέλα φάνηκε πως το χάρηκε με όλη της την καρδιά!

Όσον αφορά τη χαμένη της χτεσινής ημέρας η οποία έφτασε μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, η Άννα δεν πήρε καθόλου καλά την ήττα της!

Η 19χρονη Κύπρια ξέσπασε σε κλάματα μετά την επιλογή της αντιπάλου της ενώ άρχισε να λέει πράγματα όπως «δεν θα ξαναερωτευτώ ποτέ» και ότι μετάνιωσε που ανοίχτηκε τόσο στον Αλέξη. Η κοπέλα φαίνεται πως πληγώθηκε τόσο που έφυγε από το ξενοδοχείο που γινόταν τα γυρίσματα και κλαίγοντας περπάτησε στα στενά του νησιού.

Η πρώτη ανάρτηση της μάλιστα στα social media αφορούσε την ερωτική απογοήτευση καθώς ανέβασε στίχους από το τραγούδι «Κόκκινη Γραμμή» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Δανάη Τριανταφυλλίδου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα