MEDIA

The Voice: Η Παπαρίζου μπέρδεψε διαγωνιζόμενο με τον τραγουδιστή των Onirama!

Η Έλενα Παπαρίζου νόμιζε ότι στη σκηνή του The Voice τραγουδούσε ο τραγουδιστής των Onirama, αλλά έκανε λάθος!
The Voice: Η Παπαρίζου μπέρδεψε διαγωνιζόμενο με τον τραγουδιστή των Onirama!

Σε μια στιγμή απείρου κάλλους, η Έλενα Παπαρίζου μπέρδεψε τη φωνή ενός διαγωνιζομένου στο The Voice of Greece με τον τραγουδιστή των Onirama.

Ο Πατρινός, Παναγιώτης Χριστόπουλος επέλεξε να τραγουδήσει ένα κομμάτι των Onirama. Ο «Χορός» ξεκίνησε και η φωνή του διαγωνιζόμενου προκάλεσε σύγχυση. Κυρίως ο coach που μπερδεύτηκε ήταν η Έλενα Παπαρίζου.

Η χροιά του Παναγιώτη θύμιζει τη φωνή του Θοδωρή Μαραντίνη, του frontman των Onirama. Βέβαια, η Έλενα νόμιζε ότι είχε έρθει ο ίδιος ο Μαραντίνης στη σκηνή του The Voice.

Δεν θα ήταν άλλωστε και η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Στέλιος Ρόκκος, Δημήτρης Σταρόβας και πολλοί άλλοι έρχονται ως έκπληξη για τους coaches. Αυτή τη φορά βέβαια ήταν απλώς η συνέχεια των Blind Auditions

Η Έλενα Παπαρίζου γύρισε την καρέκλα της μαζί με τους Σάκη Ρουβά και Πάνο Μουζουράκη και πήρε… κουβά. «Είναι ο Θοδωρής» μονολογούσε συνεχώς και βλέποντας τον Παναγιώτη έπεσε έξω.

Αφότου τον γνώρισε, έφαγε και… χυλόπιτα. Ο Παναγιώτης επέλεξε να πάει με την ομάδα του Σάκη, με την ίδια να δηλώσει πως δεν το περίμενε αυτό.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Παναγιώτη:

 

Και όσα ακολούθησαν στη σκηνή του The Voice:

 

Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Γιατί ο Alpha βάζει τέλος σε Άγιο Έρωτα, Να μ’ αγαπάς και Porto Leone – Η στρατηγική πίσω από την απόφαση

Γιατί ο Alpha βάζει τέλος σε Άγιο Έρωτα, Να μ’ αγαπάς και Porto Leone – Η στρατηγική πίσω από την απόφαση

Ο Alpha προχωρά σε πλήρη ανανέωση της prime time την επόμενη σεζόν, κλείνοντας τον κύκλο τριών σειρών. Οι στρατηγικοί λόγοι.

Media
Media: Τηλεθέαση: Το MasterChef κράτησε την κορυφή – Το Survivor κράτησε δυνάμεις στη μάχη της prime time

Τηλεθέαση: Το MasterChef κράτησε την κορυφή – Το Survivor κράτησε δυνάμεις στη μάχη της prime time

Το MasterChef διατήρησε την πρωτιά στην prime time, ωστόσο το Survivor έδειξε αντοχές σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική βραδιά,

Media
Media: Survivor 10/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Survivor 10/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Τι δείχνει το trailer

Η εκτίμηση που μπορούμε να κάνουμε με βάση το trailer για την 3η ασυλία στο Survivor…

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Δύσκολα τα πράγματα για τον Μεντιλίμπαρ

Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Δύσκολα τα πράγματα για τον Μεντιλίμπαρ

Πρωτοσέλιδο Sportime (10/2): Το θέμα με τους ξένους παίκτες στον Ολυμπιακό μπήκε στην πρώτη γραμμή μετά την ήττα στο ντέρμπι

Πρωτοσέλιδο Sportime
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 9/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler αποχώρηση 9/2 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Οριστικό και κλειδωμένο spoiler για τον παίκτη που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση. Η 2η υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Media
Media: Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή – Ξανά στην κορυφή με υψηλές πτήσεις

Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή – Ξανά στην κορυφή με υψηλές πτήσεις

Το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την απόλυτη κυριαρχία του στη βραδινή ζώνη της Παρασκευής, κατακτώντας την πρώτη θέση στην τηλεθέαση.

Media
Media: Survivor spoiler 9/2 : Τα νέα δεδομένα από τις νέες αφίξεις – Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; (UPDATE)

Survivor spoiler 9/2 : Τα νέα δεδομένα από τις νέες αφίξεις – Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; (UPDATE)

Η είσοδος πέντε νέων παικτών στο Survivor φέρνει ανατροπές και εσωτερικές εντάσεις. Τι γίνεται με την ασυλία.

Media
Media: Eurovision 2026: Όλες οι λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό στην ΕΡΤ

Eurovision 2026: Όλες οι λεπτομέρειες για τους ημιτελικούς και τον εθνικό τελικό στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ετοιμάζεται για μια εβδομάδα γεμάτη Eurovision, με ζωντανές μεταδόσεις, πρόβες στο Φάληρο και έναν εθνικό τελικό που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Media