MEDIA

Τηλεθέαση: Δεν τα κατάφερε το Famagusta – Τι έκαναν Voice και Εκατομμυριούχος

Τα νούμερα τηλεθέασης για την Κυριακή 22/12.
Τηλεθέαση: Δεν τα κατάφερε το Famagusta – Τι έκαναν Voice και Εκατομμυριούχος

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η τηλεθέαση από τα προγράμματα που είδαμε το βράδυ της Κυριακής (22/12) καθώς δύο σήριαλ που έχουν ξεχωρίσει φέτος το «Famagusta» και η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», είχαν το φινάλε τους, όπως και το παιχνίδι «Η Φάρμα».

Ωστόσο τόσο δυναμικό κοινό όσο και το γενικό σύνολο δεν «συγκινήθηκε» ιδιαίτερα με αυτά τα προγράμματα, δίνοντας την πρωτιά στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και στο μουσικό διαγωνισμό του ΣΚΑΪ «The Voice».

Πιο συγκεκριμένα Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το The Voice of Greece κατέγραψε στο δυναμικό κοινό (15-54) 14,2% κι ακολούθησε η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα με 10,6%. Το Famagusta τερμάτισε στο 10,2% και ο τελικός της Φάρμας στο 9%.

Διαβάστε περισσότερα στο mediatime.gr

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Αθλητικές εκπομπές: Σταθερά πρώτη η Monobala – Άνοιξε ξανά η ψαλίδα από τον ανταγωνισμό

Η Monobala του ΣΚΑΪ διατηρεί ξεκάθαρα την πρωτιά στην τηλεθέαση των αθλητικών εκπομπών, με το Super Μπάλα Live του MEGA να μένει πίσω...

Media
Media: Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το βράδυ της Κυριακής

Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε το βράδυ της Κυριακής

Χαμηλότερα από τα συνηθισμένα κινήθηκε η prime time της Κυριακής 8 Φεβρουαρίου, με το Survivor να παραμένει ανταγωνιστικό στο δυναμικό κοινό

Media
Media: Survivor 9/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Survivor 9/2 : Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία – Τι έδειξε το trailer

Οι ενδείξεις από το trailer σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που κερδίζει τον 2ο αγώνα ασυλίας.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026.

Media
Media: Survivor spoiler αποχώρηση 8/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια!

Survivor spoiler αποχώρηση 8/2 : ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια!

Κλειδωμένο Survivor spoiler για το ποιος είναι ο πρώτος παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση. Γυναίκα…

Media
Media: Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Τέλος όπως το ξέραμε για το «Το ’χουμε» – Ο ΣΚΑΪ «κουρεύει» την εκπομπή του Κώστα Τσουρού

Ανατροπές φέρνει ο ΣΚΑΪ στην απογευματινή του ζώνη, καθώς το «Το ’χουμε» με τον Κώστα Τσουρό μπαίνει σε νέα πραγματικότητα, με δραστική μείωση διάρκειας που αλλάζει τα δεδομένα για την εκπομπή.

Media
Media: Ο ΣΚΑΪ αλλάζει παιχνίδι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφει με νέο format

Ο ΣΚΑΪ αλλάζει παιχνίδι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιστρέφει με νέο format

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει νέο τηλεοπτικό άνοιγμα στην ψυχαγωγία, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να επιστρέφει στο κανάλι ως παρουσιαστής ενός φρέσκου τηλεπαιχνιδιού που μπαίνει δυναμικά στο πρόγραμμα.

Media
Media: Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη με την Ελένη Τσολάκη

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κίνηση-έκπληξη με την Ελένη Τσολάκη

Σε τροχιά συζητήσεων με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη, με το κανάλι να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Media
Media: Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Επιστροφή-έκπληξη στην ΕΡΤ με νέα βραδινή εκπομπή

Δύο χρόνια μετά, Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος ετοιμάζονται για δυναμικό comeback στην ΕΡΤ με νέα σατιρική βραδινή εκπομπή.

Media