Sportime

Αθλητικές μεταδόσεις 5/10: Σάκκαρη, ΠΑΟΚ και Nations League στην TV

Σάκκαρη, ΠΑΟΚ και Nations League στις σημερινές μεταδόσεις

Βαγγέλης Λάσκαρης 2 λεπτά ανάγνωσης
Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Ελίνα Σβιτολίνα ξεχωρίζει από νωρίς στις αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, πριν το πρόγραμμα περάσει σε ελληνικό ποδόσφαιρο, χάντμπολ, μπάσκετ και κλείσει το βράδυ με γεμάτο Nations League.

Η Σάκκαρη παίζει στο WTA 1000 του Πεκίνου, με τη Nova να έχει προγραμματίσει τη μετάδοση στο Novasports 6 όχι πριν από τις 11:30. Η ώρα δεν είναι απόλυτη, καθώς εξαρτάται από την εξέλιξη των προηγούμενων αγώνων.

Το τένις έχει αρχίσει νωρίτερα. Στις 10:00 υπάρχουν οι πρώτοι ημιτελικοί των ATP 500 σε Πεκίνο και Τόκιο στα Magenta Sport 6 και 7 αντίστοιχα. Στις 12:00 ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός στο Τόκιο και στις 14:00 ο αντίστοιχος αγώνας στο Πεκίνο.

Το ελληνικό πρόγραμμα συνεχίζεται στις 14:45 με το ΠΑΟΚ Β' – Ελλάς Σύρου για τη Superbet League 2, σε ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ και ERTFLIX. Στις 15:00 το Νέστος Χρυσούπολης – Μαρκό μεταδίδεται από το YouTube της Super League 2.

Στις 17:00 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΑΣΕ Δούκα για τη Handball Premier. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ και το ERTFLIX.

Δύο ώρες αργότερα, στις 19:00, η Κύπρος υποδέχεται τη Λετονία για το Nations League στο Novasports Prime, ενώ στις 20:00 το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ έχει το Κρόνος Αγίου Δημητρίου – Πανιώνιος για την Elite League.

Το βράδυ ανήκει στο Nations League. Στις 21:45 το Ιταλία – Τουρκία μεταδίδεται από το Novasports Prime και το Γαλλία – Βέλγιο από το Novasports 2.

Την ίδια ώρα υπάρχουν ακόμη τα Ρουμανία – Σουηδία στο Novasports Start, Βοσνία/Ερζεγοβίνη – Πολωνία στο Novasports 3, Ουκρανία – Ουγγαρία στο Novasports 4, Μαυροβούνιο – Αρμενία στο Novasports 5 και Βόρεια Ιρλανδία – Γεωργία στο Novasports Premier League.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα