Σάκκαρη, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος στη γεμάτη αθλητική Δευτέρα
Γεμάτη Δευτέρα με Σάκκαρη, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο.
Η Μαρία Σάκκαρη παίρνει πρώτη τη σκυτάλη από ελληνικής πλευράς τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, με το παιχνίδι απέναντι στην Ελίνα Σβιτολίνα για τον 3ο γύρο του WTA 1000 του Πεκίνου. Η αναμέτρηση δεν θα αρχίσει πριν από τις 11:30 και είναι το πιο δυνατό ελληνικό ματς στο πρόγραμμα της ημέρας.
Λίγες ώρες αργότερα η δράση μεταφέρεται στα ελληνικά γήπεδα. Στη Super League 2, η Ζάκυνθος υποδέχεται στις 14:00 τον Νέο Απόλλωνα 2026, ο ΠΑΟΚ Β’ παίζει στις 14:45 με την Ελλάς Σύρου και στις 15:00 ο Νέστος Χρυσούπολης αντιμετωπίζει τη Μαρκό.
Ο ΠΑΟΚ έχει δεύτερη παρουσία μέσα στην ίδια ημέρα, αυτή τη φορά στο χάντμπολ. Στις 17:00 ο Δικέφαλος φιλοξενείται από τον Δούκα για την 4η αγωνιστική της Handball Premier, σε ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει από το απογευματινό πρόγραμμα.
Στις 20:00 έρχεται η σειρά του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου για την Elite League, πριν αρχίσει το μεγάλο βραδινό κομμάτι των τοπικών πρωταθλημάτων μπάσκετ σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.
Η Δευτέρα έχει και αρκετές ελληνικές παρουσίες μακριά από τα πιο εμπορικά αθλήματα. Στα Ψαρά συνεχίζονται τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Σκακιού ανδρών και γυναικών, στο Λαύριο αρχίζει το 5.5 Metre World Championship με ελληνικό πλήρωμα, ενώ στο Λουτράκι συνεχίζεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πετάνκ Juniors και Espoirs με συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας.
Το πρόγραμμα κλείνει αργά το βράδυ με γεμάτη δράση σε ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ. Για τον περισσότερο κόσμο, πάντως, η αρχή γίνεται από το Πεκίνο και τη Σάκκαρη, πριν το ενδιαφέρον περάσει στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στον Πανιώνιο.
