Sportime

Θρίαμβος Μπετζέκι στο σπριντ του MotoGP Αυστραλίας

Ο Μάρκο Μπετζέκι κέρδισε το σπριντ του MotoGP Αυστραλίας, προσπερνώντας τον Φερνάντεθ και αφήνοντας πίσω του τον Ακόστα στο Φίλιπ Άιλαντ.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Θρίαμβος Μπετζέκι στο σπριντ του MotoGP Αυστραλίας
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Μάρκο Μπετζέκι συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στα σπριντ του MotoGP, κατακτώντας τη νίκη στο γκραν πρι της Αυστραλίας στο Φίλιπ Άιλαντ. Ο Ιταλός αναβάτης της Aprilia πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες σπριντ, δείχνοντας σε εξαιρετική φόρμα.

Παρά το απρόοπτο που είχε λίγο πριν την εκκίνηση – καθώς χτύπησε... έναν γλάρο στον γύρο σχηματισμού - ο 26χρονος Μπετζέκι διατήρησε την ψυχραιμία του και ανέτρεψε την κατάσταση, προσπερνώντας τον Ραούλ Φερνάντεθ της Trackhouse τρεις γύρους πριν το τέλος.

Ο Φερνάντεθ, που είχε κάνει εντυπωσιακή εκκίνηση και οδήγησε για μεγάλο διάστημα τον αγώνα, περιορίστηκε τελικά στη δεύτερη θέση, ενώ ο νεαρός Πέδρο Ακόστα της KTM ανέβηκε στο βάθρο τερματίζοντας τρίτος, μπροστά από τον Τζακ Μίλερ της Pramac - τον πρώτο Αυστραλό από την εποχή του Κέισι Στόνερ (2012) που εκκίνησε από την πρώτη σειρά.

Ο Φάμπιο Καρταραρό, αν και είχε πάρει την pole position, δεν κατάφερε να διατηρηθεί στο βάθρο, μένοντας εκτός τριάδας.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα