Sportime

Καρέλης: «Θέλω να πάρει το τρόπαιο η Αργεντινή»

Τι προβλέπει ο «Βέλγος» της Εθνικής Νίκος Καρέλης για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Καρέλης: «Θέλω να πάρει το τρόπαιο η Αργεντινή»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

«Απογειωθείτε» με τους διεθνείς για τη Ρωσία. Ο Νίκος Καρέλης της Γκενκ, σε αποκλειστική συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ, μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στο Βέλγιο, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Θεωρεί ότι η Αργεντινή είναι φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο και προβλέπει την πιθανή αντίπαλό της στον τελικό και την ομάδα-έκπληξη της διοργάνωσης.

Κάθε ημέρα και ένα βίντεο, με δηλώσεις στον ΟΠΑΠ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, του Παναγιώτη Ρέτσου, του Κυριάκου Παπαδόπουλου και των υπόλοιπων παικτών της Εθνικής Ομάδας, που αγωνίζονται στο εξωτερικό και την ημέρα της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου η μεγάλη συνέντευξη του Μίκαελ Σκίμπε.

https://www.youtube.com/watch?v=foBjLMvEk_0

http://www.sportime.gr/podosfairo/mundial-2018/69931/samaris-thelo-portogalia-alla-favori-einai-i-vrazilia/

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα