Sportime
NBA

«Φούσκωσε» η τσέπη του Λεμπρόν λόγω Λίβερπουλ

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
«Φούσκωσε» η τσέπη του Λεμπρόν λόγω Λίβερπουλ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πολλοί στον κόσμο χάρηκαν με την πρόκριση Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League, ωστόσο ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε έναν λόγο παραπάνω.

Η αποθέωση του Κλοπ (vid)

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το ESPN ο σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2011 αποφάσισε να επενδύσει στους «κόκκινους», αγοράζοντας ένα μερίδιο της τάξης του 2% έναντι 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το αμερικανικό μέσο υποστήριξε, έχοντας πάρει τις πληροφορίες από έναν τραπεζίτη αθλητικών επενδύσεων, πως ο βρετανικός σύλλογος θα μπορούσε να πουληθεί αυτή τη στιγμή με το ποσό του 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Και, μάλιστα, τόνισε πως αυτή είναι μια συντηρητική εκτίμηση.

Η Λίβερπουλ είναι... Λίβερπουλ

Σύμφωνα με τα παραπάνω, λοιπόν, το μερίδιο του Τζέιμς θα μπορούσε να αξίζει πλέιον περίπου 32 εκατομμύρια δολάρια, μόλις επτά χρόνια από την ημέρα που αγόρασε αυτό το 2%.

Μάλιστα, οι «ρεντς» μετά και την πρόκριση στον τελικό του Champions League χθες βράδυ (02/05) αξίζουν ακόμη περισσότερα, αφού αυτή της η επιτυχία θα φέρει στα ταμεία της περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα