Sportime
NBA

Γκασόλ: «Αυτό είναι για εσένα Κόμπι» (pic)

Μαντώ Καψάλη 1 λεπτά ανάγνωσης
Γκασόλ: «Αυτό είναι για εσένα Κόμπι» (pic)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Πάου Γκασόλ μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media έγραψε το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση του 17ο τρόπαιο στην ιστορία των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Πάου Γκασόλ έδωσε τα συγχαρητήρια του στους Λέικερς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όπως είναι φυσικό δεν ξέχασε τον Κόμπι Μπράιαντ.

Πιο συγκεκριμένα ο Ισπανός άσος έγραψε: «Αυτό είναι για σένα αδελφέ μου, για την Τζιάνα, την Βανέσα, την Ναταλία, την Μπριάνα, την Κάπρι. Συγχαρητήρια στους Λέικερς , την Τζένι Μπας και σε όλη την... οικογένεια των Λέικερς για την κατάκτηση του 17ου πρωταθλήματος».

This one is for you brother, for you Gianna, for Vanessa, for Natalia, for Bianka and for Capri. 🐍🖤 Congratulations to the entire @Lakers team, @jeaniebuss and the Lakers family for winning the 17th championship!! 👏👏👏👏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pau (@paugasol) στις 11 Οκτ, 2020 στις 7:45 μμ PDT

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαντώ Καψάλη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα